'Esat Başkan Fethiyespor'u Birçok Kez İpten Aldı'

24 Haziran'da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Esat Bakırcı bir kez daha güven tazeledi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen olağanüstü genel kurula yöneticiler, üyeler ve taraftarlar katıldı. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ilgili duygu ve düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

Kongreye katılımın az olduğunu ifade eden Tuncel: “Kongreye katılım az oldu. Tek aday Esat Bakırcı olunca karşısına bir aday çıkmadı. Bir iki tane lüzumsuz laf edenler olmasına rağmen kongre iyi geçti. 30 senedir bu işin içerisindeyim. Esat Başkan olmasa daha kötü olurdu. Fethiyespor diye bir kulüp olmazdı. Fethiyespor’u birçok kez ipten aldı. Bunları herkes bilmez. Geçtiğimiz sezon ilk başlarda kötü transfer yapmasaydık play-off oynardık. Fethiyespor umarım gelecek sene şampiyonluğa oynayacaktır. Başkanın da dediği gibi 3-5 kişiden başka kulübe yardım eden yok. Bu işler paraya dayanıyor. Bu kulübün 50 milyon liraya ihtiyacı var. Bu kolay bir iş değil.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN