17 Yaşındaki Haberleri

17 Yaşındaki Haberleri

Annenin Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Muğla'da işe gitmek için evden çıkan çocuk her yerde aranıyor

Muğla'da işe gideceğini söyleyip, bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki çocuğu bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Yavru kedileri parçalayarak öldüren şüpheliye ev hapsi verildi

Muğla'nın Datça ilçesinde 2 adet yavru kedinin parçalanması ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 17 yaşındaki şüpheliye çıkartıldığı mahkemece ev hapsi verildi.

"Parmak izi kalır diye kızıma dokunmadım”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evindeki yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki genç kızın boynunun kırıldığının belirlenmesi üzerine tutuklanan anne ve babası, ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Sanık baba, kızının cansız bedenine parmak izi kalır diye dokunmadığını söyledi.

MUĞLA EGE YILDIZLARI TAKIMI MİLLİ OYUNCUYU DAHİL ETTİ

Ege Yıldızları Muğla Hokey takımı 17 yaşındaki Milli takım oyucusu Esra Demirci'yi kadrosuna kattı.

17 YAŞINDAKİ KIZIN ÖLÜMÜNDE ANNE VE BABAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. Tutuklanan genç kızın anne ve babası, nitelikli kasten öldürme suçundan müebbet hapis ile yargılanacak.

ANNE VE BABA, KIZLARINI ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Bodrum'da 24 Ocak'ta cinayete kurban giden 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun annesi ve babası kasten adam öldürmekten çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GAMZE'NİN CİNAYETİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 24 Ocak'ta yatağında boynu kırılmış bir şekilde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun annesi ve babası cinayet şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Anne Turcen Sakallıoğlu “kızımın katilini bulacağız” dedi.

GENÇ KIZIN BOĞA SEVGİSİ ŞAŞIRTIYOR

Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet eden 17 yaşındaki Naz Türkmen'in boğa aşkı, onu güreş sahalarına götürdü. Yetiştirdiği boğalarla güreşe çıkan ve dikkat çeken Türkmen, Hayvanlarla ilgilenmeyi iletişim kurmayı seviyorum. Boğalara karşı çocukluktan bu yana ayrı bir ilgim var. Yetiştirdiğim boğaların kazandığı güreşler beni gururlandırıyor, mutlu ediyor' dedi.

Yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze’nin anne ve babasının ifadelerine ulaşıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun ölümü ile ilgili tutuklanan anne ve babasının ifadelerine ulaşıldı. Anne, kızını olay sabahı yatakta yüzüstü yatar şekilde bulduğunu söyledi.

Gamze'nin ölümünde flaş gelişme: Anne ve babası tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gamze’nin annesi, çocuğumu öldürmüşler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun boynu kırılarak öldüğü ortaya çıkınca genç kızın anne ve babası gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze'nin anne ve babası gözaltında

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası gözaltına alındı.

17 yaşındaki Gamze, yatağında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki genç kız, yatağında ölü bulundu.

Oğuzhan Kemçin davasında adli tıp raporu çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 7 Temmuz günü alkollü olduğu ileri sürülen sürücü Mestan Göksal'ın çarptığı bisikletli 17 yaşındaki Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirmiş, Göksal'ın, ailesi ve muhtar akrabası ile birlikte 3 kez olay yerine git-gel yaptıkları halde 112'yi aramadıkları ortaya çıkmıştı.

O Muhtar Görevden Uzaklaştırıldı

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 17 yaşındaki Oğuzhan Kemçin’in bisikleti ile evine dönerken bir Mestan Göksal’ın arabası ile çarpması sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili Göksal’ın dayısı Muhtar Bayram Güner’in olay anında 112’yi aramaması tepki toplamıştı. Muhtar Bayram Güner’in görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Markete gidiyorum dedi 19 gün sonra kömürlükte bulundu

Muğla’da "Markete gidiyorum" diyerek 19 gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Buse Demirbilek, erkek arkadaşı Sinan Özdemir'den evinin kömürlüğünde bulundu. Polislerden oluşan 6 kişilik özel ekip, teknik takibe aldığı kızın erkek arkadaşının yaptığı telefon görüşmelerini saptayarak olayı aydınlattı.

17 yaşındaki Buse 18 gündür kayıp

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 18 gün önce evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Buse Demirbilek'in (17) ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Dengesini kaybedip otomobile çarpan engelli gencin darp edildiği iddiası

Muğla'nın Menteşe ilçesinde akülü tekerlekli sandalye ile dengesini kaybederek otomobile çarpan 17 yaşındaki engelli İsmet Canfer'in araç sahibi tarafından darp edildiği iddia edilirken, Canfer ailesi şahıstan şikayetçi oldu

Bodrumspor’un genç stoperi Galatasaray’ın radarında

Galatasaray'ın Bodrumspor'un altyapısından yetişen 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım ile ilgilendiği öğrenildi.

17 yaşındaki gencin ölümünde korkunç detay: 112 hiç aranmamış

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde 7 Temmuz günü ana yol üzerinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı bisikletli Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirmişti. Kemçin'e çarpan ve hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Mestan Göksal'ın, ailesi ve akrabalarıyla birlikte 3 kez olay yerine git gel yaptıkları halde 112'yi aramadıkları, ambulansı da kazadan yaklaşık 3,5 saat sonra şans eseri oradan geçen polis ekiplerinin aradığı ortaya çıktı. Ayrıca sanığın ailesi ile olay yerine üçüncü gidişlerinde Kemçin'i vefat ettiği yerden çıkarmaya çalıştıkları, olay yerine kasalı araçla gittikleri öğrenildi.

CHP İlçe Başkanı Demir, Umut’a umut oldu

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, doğuştan yürüme engelli 17 yaşındaki Umut Boz isimli gence akülü sandalye hediye ederek bayramına bayram kattı.

Milli sporcuya MYKONUT sponsor oldu

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden genç Milli Kareteci Mustafa Aydemir’e Mykonut Emlak şirketi de sahip çıktı. 17 yaşındaki Milli Sporcu Aydemir’e, destek olan firmanın sahipleri Merve ve Yusuf Kara çifti, “Genç yaşta büyük başarılara imza atmış olan Mustafa Aydemir kardeşimizi kutluyoruz ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Babasını kalbinden bıçaklayıp öldürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 17 yaşındaki genç, tartıştığı babasını kalbinden bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hayvan otlatırken 3 kitap yazan öğrenci destek bekliyor

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesinde yaşayan ve iki odalı evde 6 kişi kaldıklarını söyleyen 17 yaşındaki lise öğrencisi Hatice Öztürk, Akdora, Üftade ve Sükutu Aşk isimli 3 roman yazdı. İlk kitabını 14 yaşında telefonu olmadığı için eliyle yazdığını belirten Öztürk, hayvan otlatırken 3 kitap kaleme aldığını, kitaplarının basılması için desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Fethiye’de Şüpheli Ölüm

Fethiye’de yeni yılın ilk şüpheli ölümü. Fethiye sanayi çarşısında bir oto tamir atölyesinde çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki B.C.H atölye içerisindeki bir aracın içerisinde ölü bulundu. Gece geç saatlerde yatmak için geldiği oto tamir atölyesinde ölü bulunan B.C.H’nin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.