2 Şüpheli Haberleri

2 Şüpheli Haberleri

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu : 2 Tutuklama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yapılan operasyonla yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılıktan aranan 42 şüpheli yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesinin sağlanması maksadıyla 372 personelin katılımıyla ‘Dolandırıcılık’ suçundan aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Fethiye’de hapis cezası bulanan 2 şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Bungalov yanarak küle döndü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde iddiaya göre ahşap bungalov ev tamamen yanarak küle dönerken, yangınla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

İş İnsanına Dehşeti Yaşattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş insanını silah zoruyla kaçırıp ziynet eşyalarını ve parasını gasp eden 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Ağustos ayının ilk 4 gününde Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 12 şüpheli tutuklandı.

İran Uyruklu 2 Şüpheli Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İran uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

Silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltı karar alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BODRUM VE MİLAS'TA 2 UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 2 şüpheli yakalandı.

KÖYCEĞİZ'DE OTO HIRSIZLARI YAKALANDI

Köyceğiz'de 3 ayrı otomobil hırsızlık olayını aydınlatan polis ekipleri, yaptığı operasyonla 2 şüpheliyi yakaladı.

ŞÜPHELİ ŞAHISLARDAN 340 GRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

ŞÜPHELİ ÖLÜM İÇİN GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde şüpheli ölüm olayı ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı.

NE BULDULARSA ÇALMIŞLAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde farklı mahallelerde 8 hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri ifade edilen 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

İKAMETLERİNDE UYUŞTURUCU MADDE İMAL EDİP SATAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla'nın Ula ilçesinde ikametlerinde uyuşturucu madde imal ederek sattığı tespit edilen 2 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Hırsızlık şüphelileri jandarmadan kaçamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir yazlıktan hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dalaman polisinden seraya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda sera içerisinde kenevir bitkisi ve esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Ortaca'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Muğla Emniyeti Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MUĞLA'DA GÖÇMEN KAÇAKÇISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla’nın Datça ilçesinde göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ POLİS EKİPLERİNDEN KAÇAMADI

Muğla’nın Datça ilçesinde bir iş yerinden gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ortaca'da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde narkotik ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’de lüks villaya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri ABD uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye’de göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Çoban Çiftin cinayeti ile ilgili 12 gözaltı

Muğla'nın Fethiye İlçesinde 6 yıl önce işlenen Cahit ve eşi Hatice Paslı cinayetiyle ilgili 12 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye’de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri Rus uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kadınlara cinsel istismarda bulunup gizlice kameraya çeken sahtekar yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde büyü yapma-ve dine bağlama gibi gerekçelerle kadınları kandırıp cinsel istismara uğrattığı ve gizli şekilde videoya çektiği iddia edilen şahıs ile 2 şüpheli polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

Marmaris’te narkotikten ’bayram temizliği’

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bayram öncesi yaptıkları operasyonda piyasa değeri 500 bin TL olan uyuşturucu maddesi ele geçirirken, yakalanan 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üç farklı uyuşturucu madde ile yakalandılar

Muğla’nın Fethiye İlçesinde sabaha karşı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı. 

Vatandaşları 2,5 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla bir kişi tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini savcı ve polis olarak tanıtan Adına çok sayıda hat çıkarıldığı, hatların FETÖ mensupları tarafından kullanıldığı ve bu şahıslara operasyon yapılacağı yönünde ikna yöntemiyle vatandaşları 2,5 milyon TL dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Kayseri’de yakalanıp Fethiye’ye getirildiler

Fethiye’de 2021 yılı ocak ayı içerisinde kendisini savcı ve polis olarak tanıtan şahıslar tarafından ‘adına çok sayıda hat çıkarıldığı, hatların FETÖ mensupları tarafından kullanıldığı ve bu şahıslara operasyon yapılacağı’ yönünde iddia ve ikna yöntemi ile gerçekleştirilen 1.5 milyon TL’lik dolandırıcılık olayı ile ilgili Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büra Amirliği görevlilerince yapılan titiz çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren E.Ç. ve K.Ç. isimli 2 şüpheli Kayseri’de yakalanarak, Fethiye’ye getirildi.