A Takıma Haberleri

A Takıma Haberleri

Anıl Yörük Muğlaspor'un A Takımında

Transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor, altyapısında yetişen 19 yaşındaki forvet Mehmet Anıl Yörük ile yeniden anlaşmaya vardı.

Fethiyespor, BAY haftayı antrenmanlarla geçiriyor

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor’da yeni Teknik Direktör Bahri Kaya takıma alışıyor. Futbolcuların takım oyununa disiplin sağlamaya çalışan Kaya, BAY haftayı antrenmanlarla geçiriyor. 44 puanla ikinci sırada bulunan Fethiyespor’da sakatlığı devam eden Cem Özdemir’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ligin son maçına kadar en iyi şekilde mücadele verip, zirveye çıkacaklarını ifade etti. 

Fethiyespor’da 2 oyuncu transferi daha bekleniyor

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi.