Aday Kulaç Haberleri

Aday Kulaç Haberleri

Kulaç, “Yaşanan Ekonomik Sıkıntı Nedeni İle Emekli De Dertli, Çalışanda”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Aday Kulaç, 'Kendimizi Anlatıp Bu Seçimi Kazanacağız'

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç resmi kurum ve kuruluşları, STK’ları, siyasi partilerini tamamladı. Kulaç resmi ziyaretlerini tamamlamasının ardından çarşıya pazara indi. Kulaç yaptığı ziyaretler sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aday Kulaç, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, “Fethiye’nin devası olacağız” dedi.

Aday Kulaç'tan Bir Dizi Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Aday Kulaç, Kaymakam Ertaş’ı Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti.

Kulaç, 'Fethiye için hazırladığım projeleri kamuoyu ile paylaşacağım'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi.