Kulaç, 'Fethiye için hazırladığım projeleri kamuoyu ile paylaşacağım'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, 'Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye'ye kadın eli değmesinin zamanı geldi' dedi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Zayra Kafe’de gerçekleşen programda DEVA Partisi ilçe teşkilatlarının yöneticileri de yer aldı. Sohbet havasında geçen etkinlikte DEVA Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Başkan Adayı Kulaç, ilerleyen günlerde kapsamlı bir toplantıda Fethiye için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşacağını belirtti. 

Basın mensuplarına açıklamada bulunan DEVA Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, “Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım ile bugün biraz sohbet etmek için bir araya gelmek istedik. Ayrıca Fethiye Belediye Başkan Adaylığımı da ilk sizinle paylaşmak istedim. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. Bundan 3 yıl önce siyasi hayatıma başlarken tek amacım vardı. Siyaseti yaşadığım ilçeye faydalı olmak için araç olarak kullanmak istemiştim. Aradan geçen 3 yılın sonunda arkama dönüp baktığımda kendime göre elimden geldiği kadar Fethiye’miz için bir şeyler yapmaya gayret gösterdim” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Kulaç şu ifadeleri kullandı; “Şimdi 3 yıllık ilçe başkanlığım sonrasında hizmet alanımızı bir adım öteye taşımak, Fethiye’ye daha faydalı hizmetler yapmak ve yaptırmak adına Deva Partisi’nden Fethiye Belediye Başkan Adayı oldum. Tabii bir kadın için çok zor bir yol. Ama hayatım boyunca hiçbir zaman kolaya kaçmadım. Her zaman zor olan başarıların peşinden koştum. Belki de Muğla İli genelinde tek kadın belediye başkan adayı ben olacağım. Neden aday olduğumu kısaca ana başlıkları ile anlatmak istiyorum. Tabi ki daha sonra projelerimizi ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşacağız. 

Ben çocuklarımızın evlerinden okullarına güvenli bir şekilde gidebilmelerini sağlamak için… Okul sonrası gençlerimizin ve çocuklarımızın vakit geçirebilmeleri adına sosyal alanlar yaratmak için… Gençlerimizin hayata atılmadan önce onların yanında olduğumuzu göstererek kuracakları işlerde ve geliştirdikleri projelerde destek olmak için… Asgari ücretle ve emekli maaşı ile evini geçindirmeye çalışan ailelerimize destek olmak için… Evde çalışan kadınlarımıza ne kadar güçlü olabileceklerini hatırlatıp ekonomiye daha fazla katkı sağlamalarına yardımcı olmak için… Esnaflarımıza iş alanları sağlayıp istihdamı arttırmak adına çalışmalarında yardımcı olmak için… Doğal ve tarihi güzellikleri ile dolu Fethiye’mizi koruyarak gelecek nesillere daha güzel bir şekilde bırakmak için… Koruyup kullanarak turizmden daha çok pay alarak ilçemizin refah seviyesini arttırmak için… Ürettiğimiz tarım ürünlerimizi ve coğrafi işaretli ürünlerimizi markalaştırarak çiftçimizin daha çok kazanmasını sağlayarak emeğinin karşılığını alması için… Fethiye’mizde körfezimizin daha fazla kirletilmemesi için… Sokak hayvanlarının kendilerine ait alanlarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için… Yaşadığımız yere sahip çıkmak için… Vatandaşımızın sağlık, huzur ve refahı için… Kendi cebimiz için değil Fethiye’de nefes alan herkes için, hizmet etmek için belediye başkan adayıyım. Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’de nefes alan herkesin derdine deva olmak için geliyoruz. Artık yeter. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN