Afiş Haberleri

Afiş Haberleri

Fethiye'de deniz altında sürpriz evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir vatandaş deniz altında afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaca “Belgelerle Seçimi Kazanacağımı Bilsem Yine Kirli Siyaset Yapmam”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Karaca, “Halkımıza Bu Gerginliği Yaşatmaya Hakkımız Yok”

Fethiye’de iddialara göre Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın fotoğraflı afişlerinin üzerine, başka bir adayın seçim afişleri yapıştırıldı.

Önder Akdenizli Yazılı Afişler, Miting Alanını Süsledi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Muğla Mitingine katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdenizli’yi de kürsüye davet ederek, tüm Muğla’ya Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak tanıttı.

Deprem tomografisi çekildi

Gökova Körfezi’nin deprem tomografisinin araştırılması amacıyla 2020 yılında başlatılan çalışmalar tamamlandı.

Öğrencilerin çalışması büyük beğeni topladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlamak amacıyla ortaokul öğrencilerince '100. Yıl' koreografisi oluşturuldu. Öğrencilerin çalışması büyük beğeni topladı.

Aşkını balıkları bile şahit tutarak ilan etti

 İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen Yücel Çam, denizin dibinde açtığı dev afişle kız arkadaşı Merve Kahrıman’a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Emniyetten, yola çıkacaklara afişli uyarı

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan vatandaşları 'bu yolda sana çok güveniyoruz' mottolu afişler ile uyardı.

BODRUM BELEDİYESİ’NİN YARDIM ARACINI DURDURUP MUĞLA VALİLİĞİ AFİŞİ ASTIRDILAR

Muğla Valiliği yetkilileri, Bodrum Belediyesi'nin depremzedelere gönderdiği TIR'ın önüne zorla "Muğla Valiliği" yazılı afiş astı.

FETHİYE’DE GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI BELİRLENDİ

Fethiye’de 2023 yılında gösteri, yürüyüş ve toplanma ile dağılma alanları ve bunlarla ilgili afiş asılacak yerler ile alternatif güzergâhlar belirlendi.

NOSTALJİK FİLM AFİŞ SERGİSİ AÇILDI

Fethiye’de yaşayan emekli Süleyman Saraçoğlu gençlik yıllarında tutkunu olduğu sinema sayesinde biriktirdiği film afişlerini, Çetinkaya Sanat Galerisi’nde düzenlediği sergi ile sanatseverle buluşturdu. 

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.

Deniz altında afişli evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir polis memuru deniz altında dev afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı.

Köyceğizli öğrenci afiş yarışmasında üçüncü oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Mavi-Yeşil Okullar Projesi çerçevesinde düzenlenen afiş yarışmasında Defne Belinay Turan üçüncü oldu.

Tatbikatlar ve eğitimler sürüyor

Fethiye Belediyesi, Fethiye MAG AMESAR Mahalle Afet Gönüllüsü Acil Müdahale Ekibi işbirliğinde çeşitli okullarda, mahallelerde ve çeşitli kurumlarda Afet Farkındalık Eğitimleri verilmeye devam ediliyor. Fethiye Belediyesi aynı zamanda Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarının bilinirliğini arttırmak amacıyla sosyal medya ile sms üzerinden duyurular yaptı ve kamu kurum kuruluşlarına, derneklere, okullara bilgilendirme afişleri astı.

Birlikte Başaracağız

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.

İletişim yoluyla dolandırıcılığa dikkat!

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşları İletişim Suçuyla Dolandırıcılık suçuyla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirdi. İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı çalışma planı doğrultusunda ile vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Faaliyet kapsamında hazırlanan afişlerde vatandaşların araçlarında, evlerinde, işyerlerinde gerekli önlemleri alması; telefon ile yapılacak aramalarda; araç ve gayrimenkul satışlarında ise dikkatli olmaları istendi. Bilgilendirme notunda dolandırıcılık suçunun türlerine göre farklılık gösterdiği belirtilirken, ülkemizde en çok karşılaşılan dolandırıcılık yönetiminin kontör/para dolandırıcılığı yoluyla yapıldığı kaydedildi.

Beşkaza Platformundan Öğrencilere "Hoşgeldiniz Vooyn" Afişli Destek

Birçok Kültürel Projenin altında imzası olan ve Muğla merkezde faaliyetlerinin üçüncü yılına giren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu bu kez de dayanışmaya dair örnek bir faaliyete imza attı.

Zarar Gören Tarımsal Alanlar İçin Projeler Geliştirildi

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek hem tarımsal üretim alanlarında meydana gelen zararların telafisi, hem de bu alanlarda tarımsal kalkınmayı sağlamaya yönelik geliştirilen Entegre Tarımsal Kalkınma Projeleri hakkında bilgi aldı.

Devletimiz Milletimiz İçin Seferber

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy başkanlığında Marmaris AFAD Koordinasyon Merkezinde orman yangınlarından doğan zararların telafisiyle ilgili toplantı düzenlendi.

Nedir hakemlerdeki Fethiye alerjisi?

Pandeminin tüm Fethiye ekonomisini vurduğu bu zor günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele etmeye çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir yandan da hakemlerle baş etmeye gayret ediyor. Ligin sonu yaklaştıkça ve maçların telafisi kalmadıkça, “Süper Lig’e Anadolu’dan katılan tek ilçe takımı” konumundaki LH Fethiye Belediyespor aleyhinde kritik anlarda verilen kararlar ligin düşme hattının kaderini yakından etkiliyor.

Kavaklıdere’de musluklardan çamur akıyor

Muğla’da vatandaşın su çilesi bitmek bilmiyor. Yüksek gelen su faturaları yetmezmiş gibi bu defa da musluklardan çamur akıyor.  Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde musluklardan su yerine çamur akmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, içme suyu renginin sarımtırak gözükmesi ve içme suyu içerisinde kanalizasyon sularının veya sızıntı sularının karışması ihtimali olduğunu söyledi. Öte yandan su yerine çamur akan çeşmenin hemen üstünde yer alan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün “Mutlu Yıllar” afişi de dikkat çekti. 

SMA Hastası Ada için kermes yapıldı

İzmir’de bir zincir markette yönetici olarak çalışan Koray Dalarslan ve anaokulu öğretmeni Burçin Dalarslan çiftinin SMA hastası 15 aylık kızı Ada için Fethiye’de de kermes düzenlendi. Fethiye’de Üretici Pazarında Ada’nın resminin bulunduğu dev afiş önünde bir grup genç, ikinci el ve kullanılmamış çeşitli ürünler satarak destek olmaya çalıştı. Gönüllü gruptan Adile Aydın, “Sosyal medyada takip ettiğimiz Ada için Fethiye’de de böyle bir etkinlik düzenledik. Elde ettiğimiz geliri Ada’nın ailesine göndereceğiz” dedi. 

İngilizler, güvenli yollar istedi

Ellerinde afişlerle çamurlu yolları gösterdiler

3 binden fazla müzik kaseti, 750 film arşivi

Film ve müzik tutkunu olan Süleyman Saraçoğlu, 46 yıl önce film afişleri ile müzik kasetlerini biriktirmeye karar verdi. O süreçten günümüze 3 binden fazla müzik kitabı ve 750 film arşivi ile bir miktar film CD ve DVD’si toplayan Saraçoğlu, adeta müzik ve film tarihine ışık tutuyor.

Koçman’ın biyografisi kaleme alınacak

Merhum Sıtkı Davut Koçman’ın ilimize ve Türk yükseköğretimine katkılarını ölümsüzleştirmek amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından biyografi kitabı hazırlanacak. “Ahde Vefa Projesi” olarak ortaya çıkacak biyografi kitabı, Sıtkı Davut Koçman’ın adını yaşatacak.

Fethiyeli Çiftçiden Barış Pınarı Harekatına Destek

Fethiye’de bahçesinde ürettiği meyveleri üretici pazarında satan çiftçi yaklaşık 2 bin TL’lik bir günlük kazancını Barış Pınarı Harekatını desteklemek için Mehmetçik vakfına bağışladı. Fethiye’de Cuma günleri kurulan üretici pazarında 77 nolu stantta ‘Türk bayrağı ile birlikte bugünkü hasılatım Barış Pınarı harekatına destek olarak Mehmetçik vakfına bağışlanacaktır’ yazılı afiş dikkat çekerken duyarlı üretici Akın Çakır (70) “Bugünkü satıştan elde ettiğim 2 bin TL’yi Barış Pınarı Harekatına destek olmak için Mehmetçik vakfına bağışlıyorum” dedi.

YEŞİLÇAMIN UNUTULMAZ FİLM AFİŞLERİ SERGİSİ BUGÜN

SİNEMA SALONLARINI TEMİZLEME KARŞILIĞI ALDIĞI AFİŞLERİ, 46 YILDIR SAKLADI Yeşilçam'ın unutulmaz film afişlerini yaklaşık 46 yıldır saklayan Fethiyeli işçi Süleyman Saraçoğlu, yerli ve yabancı filmlerin afişlerini sergiliyor. Yaklaşık 400'e yakın film afişini yıllardır gözü gibi saklayan Süleyman Saraçoğlu, 31 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde açılacak sergisine tüm vatandaşları davet etti.

Bolelli, “Engellilerimize çok daha iyi imkanlar sunmak zorundayız”

Engelliler Haftası dolayısıyla Fethiye Sahil Bandı, Özgecan Anıtı’ndan başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı'nın eşlik ettiği anlamlı yürüyüşte, engelli gençler "Acıyarak değil, dokunarak bakın”, "Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır”, "Engelsiz bir hayat istiyoruz" yazılı afişler taşıdılar.