Karaca, 'Halkımıza Bu Gerginliği Yaşatmaya Hakkımız Yok'

Fethiye'de iddialara göre Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca'nın fotoğraflı afişlerinin üzerine, başka bir adayın seçim afişleri yapıştırıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de seçimlere az bir zaman kala siyasette projelerin yarıştığı kadar, sokakta partililerde yarışıyor. İddiaya göre Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın fotoğraflı afişlerinin üzerine, başka bir adayın seçim afişleri yapıştırıldı. Karaca’nın bazı afişleri ise yırtıldı. Bu durum üzerine Çamköy temel atma töreninde konuşan Alim Karaca, halka gerginlik yaşatılmaması gerekildiğini savunarak, kendi destekçilerine “Diğer adayların düşen posterlerini bile alıp geri asmanızı istiyorum. Bizim o insanlara sevgi elimizi uzatmamız gerekiyor” dedi. 

“İnsanlara Sevgi Elimizi Uzatmalıyız”
Alim Karaca konuşmasında, “Önümüzde 15 günlük bir süreç kaldı. Hep beraber bir seçime gidiyoruz. Diğer aday arkadaşlarımızın bu konuyla ilgili bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Bizim her yerdeki afişlerimizin üzerine başka adayların afişleri asılıyor veya bizim posterlerimiz yırtılıyor, bir köşeye atılıyor. Başka birileri kendi posterlerini asıyor. Bana gönül veren benimle yürüyen bütün arkadaşlarımıza onların düşen posterlerini bile alıp geri asmanızı istiyorum. Bizim halkımıza bu gerginliği yaşatmaya hakkımız yok. Bizim o insanlara sevgi elimizi uzatmalıyız. Çünkü biz insanlara kötü gözle bakamıyoruz. Sandıkta demokratik hakkınızdır istediğiniz adaya oy verebilirsiniz. Siz benim için çok değerlisiniz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN