Altın Madalya Kazandı Haberleri

Altın Madalya Kazandı Haberleri

Fethiyeli Öğrenci Bozyiğit’ten Uluslararası Matematik Yarışmasında Derece

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Gastronomi Festivali’nde Fethiyeli Yasin’den altın madalya

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yasin Kubat 20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde, Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandı.

Kadın Okçular Şampiyon Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Muğla bisiklet takımı 30 ülkenin katıldığı yarışta altın madalya kazandı

Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcusu Nurettin Emre Oruç, İstanbul’dan sonra Ankara’da 30 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı bisiklet yarışında da birinci olarak Muğla’ya büyük gurur yaşattı.

Kano yarışlarında altın madalya kazandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Mete Alp İleri, Sakarya’da düzenlenen kano yarışlarında küçükler kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

SÜLEYMAN ATLI'DAN ALTIN MADALYA

Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen Ibrahim Moustafa Ranking Serisi’nde Milli Güreşçi Süleyman Atlı, altın madalya kazandı 

Başkan Otgöz, Kırkpınar’ın şampiyonuna altın hediye etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boyda 1’inci olarak Seydikemer’a altın madalya kazandıran Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti.

Milas zeytinyağına İtalya’dan altın madalya

Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Birliği coğrafi işaretine sahip Milas zeytinyağı İtalya'da yapılan zeytinyağı kalite yarışmasında altın madalya kazandı. Milas zeytinyağı, 'Erken hasat, soğuk sıkım organik zeytinyağı' dalında yapılan değerlendirmede altın madalya ile ödüllendirildi.

Kano yarışlarında Köyceğizli sporcu üç altın madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen kano yarışlarında Köyceğizli Serkan Kakkaç 3 altın madalya kazanarak ilçeye büyük gurur yaşattı.

Selvi İlyasoğlu Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandırdı

Macaristan'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk altın madalyayı getiren 16 yaşındaki Selvi İlyasoğlu, Dünya Güreş Federasyonu'nun internet sitesinde manşet oldu. UWW, Türkiye İlk Şampiyonluğunu Aldı başlığı ile verdiği haberde, Selvi'nin Türkiye adına ilk kez altın madalya kazandığının altı çizildi.

6 boksör altın madalya kazandı 

Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu’nda bulunan boks salonunda gerçekleştirilen il seçmelerine Likya Gençlik ve Spor Kulübü ve Fethiye Boks Okulu; 8 kişi katıldığı turnuvayı 6 altın ve 2 gümüş madalya ile tamamladı. Organizasyonda birinciliği elde eden sporcuların, Türkiye Şampiyonasında yer alacağı belirtildi.