Anıtkabir Haberleri

Anıtkabir Haberleri

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Kadınlar 100’’üncü yılda Anıtkabir’e gönderildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 100’üncü yılı farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.

FTSO’DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan oluşan heyet, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

BAŞKAN KARACA’YA ANLAMLI ZİYARET

Anıtkabir’in mimarlarından Prof. Dr. Orhan Arda’nın oğlu ve aynı zamanda 40 yılı aşkın bir süredir Anıtkabir’in mimari açıdan yasal sorumlusu olan, yüksek mimar Ömer Arda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Anıtkabir’i ilk kez gördüler

Marmaris Belediyesi, Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde Anıtkabir'i hiç görmemiş kadınları Anıtkabir'e götürdü. Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan kadınlar mutluluk ve hüznü bir arada yaşadı.

Orman yangınlarında gönüllü mücadele eden kadınlardan Anıtkabir ziyareti

Dalyan Otelciler Derneği (DOD) 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Köyceğiz, Ortaca, Marmaris, Fethiye ve Seydikemer'de orman yangınlarında gönüllü mücadele eden 30 kadın ve yangında şehit olan Şahin Akdemir'in ailesini Anıtkabir'e götürdü.

CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANLIĞI ATA’ NIN HUZURUNDA…

CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk ve İnönü'nün mozolelerine çelenk koydu ve Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere Ankara’ya giden CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti; Anıtkabiri ziyaret etti. CHP heyeti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü’nün mozolelerine törenle çelenk sunduktan sonra CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu Anıtkabir Özel defterini imzaladı.

ÇYDD Fethiye Şubesinden Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye şubesi geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir’i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye’de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.