CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANLIĞI ATA' NIN HUZURUNDA…

CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk ve İnönü'nün mozolelerine çelenk koydu ve Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere Ankara'ya giden CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti Anıtkabiri ziyaret etti. CHP heyeti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü'nün mozolelerine törenle çelenk sunduktan sonra CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu Anıtkabir Özel defterini imzaladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

"FETHİYELİLER OLARAK HUZURUNUZDA BİR KEZ DAHA SAYGI, MİNNET VE ŞÜKRANLA EĞİLİYORUZ”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk ve İnönü'nün mozolelerine çelenk koydu ve Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere Ankara’ya giden CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat  Ali Özgür Kullukçu başkanlığındaki CHP Fethiye Heyeti; Anıtkabiri ziyaret etti.  CHP heyeti Büyük Önder Mustafa Kemal  Atatürk ile İsmet İnönü’nün mozolelerine törenle çelenk sunduktan sonra  CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat  Ali Özgür Kullukçu Anıtkabir Özel defterini imzaladı.

Anıtkabir Özel defterine yazdığı mesajı gazetemiz muhabiriyle paylaşan  CHP Fethiye ilçe başkanı Avukat  Ali Özgür Kullukçu şu ifadeleri kullandı  “Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk; CHP Fethiye İlçe Örgütü olarak huzurunuzdayız. Biz Fethiyeliler olarak Türkiye Cumhuriyetinin, Türk devriminin ve hukukun üstünlüğü ile adalet yüce değerini sonsuza kadar sahiplendik. Ülkenin geçtiği bu karartma gecelerinden, aydınlık bir geleceğe kavuşacağımızın azim ve kararlılığı içinde Türkiye Cumhuriyetinin ve Atatürk devrimlerinin bekçisi olmaya devam edeceğiz. Biz Fethiyeliler olarak huzurunuzda bir kez daha saygı, minnet ve şükranla eğiliyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene”.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN