Aranıyor Haberleri

Aranıyor Haberleri

Seydikemer’de 11 Yıl Hapis Cezası İle Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Marmaris'te Kayıp Adam 53 Gündür Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan Dağı'na çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 53'üncü günde devam ediyor.

Cinsel İstismardan Aranıyordu, 12 Yıl Sonra Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve 12 yıldır aranan şahıs emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye'de 35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, Denize Düşen 3 Göçmen Aranıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 35 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, denize düşen 3 düzensiz göçmen ise arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Marmaris'te Mantar Toplamaya Giden Adam Her Yerde Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yakınları ile mantar toplamaya giden ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki İsa Çiftçi her yerde aranıyor.

Beş Ayrı Suçtan Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 ayrı suçtan 10 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Muğla’da Mantar Toplarken Kaybolan Yaşlı Kadın Her Yerde Aranıyor

Muğla’da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı her yerde aranıyor.

On yıl hapis cezası ile aranıyordu, Marmaris’te yakalandı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde hakkında hırsızlık ve mala zarar verme suçundan 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bodrum'da 3 köpeği kamyonete bindirip götürdüler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kamyonete bindirilip götürülen 3 köpek, mahalle sakinlerince her yerde aranıyor.

Muğla'da işe gitmek için evden çıkan çocuk her yerde aranıyor

Muğla'da işe gideceğini söyleyip, bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki çocuğu bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Bir aydır Milas'ta aranıyordu, İstanbul'da bulundu

Milas'ta 16 Ekim günü evden 'işe gidiyorum' diye ayrılan ve aradan geçen bir aylık süre zarfında izine rastlanmadığı için hem ailesi hem de güvenlik güçleri tarafından aranan şahıs, İstanbul'da bulundu.

Güvenlik görevlisi 1 aydır kayıp

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 ay önce işe gitmek için evden ayrılan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Fatih Meşe Altındağ her yerde aranıyor.

21 yıldır aranan şahıs, yakalandı

4 ayrı suçtan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Erol B., Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Kasten öldürme suçundan aranıyordu, jandarmaya takıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan bir kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

4 gündür denizde aranıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 45 yaşındaki Engin Aspir, serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ekipleri, 4 günden bu yana kayıp adamı arıyor.

Balık tutmak için denize açılan emekli askeri arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz’dan haber alamayan ailesinin durumu emniyet birimlerine bildirmesiyle deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.

Kasten öldürmeden aranıyordu, Bodrum'da yakalandı

Bodrum'da yapılan operasyonda hakkında 26 yıl 8 ay cezası olan cinayet zanlısı jandarma ekiplerince kıs kıvrak yakalandı.

43 yıl hapis cezası ile aranıyordu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarda hakkında 8 ayrı dosyadan 43 yıl, 8 ay karara bağlanmış hapis cezası ile yakalama kararı bulunan O.K. isimli şüpheliyi yakalandı.

HIRSIZLIKTAN ARANIYORDU, TUTUKLANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda hırsızlık ve uyuşturucu etkisinde araç kullanmaktan 13 yıl 4 ay 9 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANIYORDU, YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan A.A., Seydikemer İlçesi Çobanlar Mahallesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

7 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, hakkında “Hırsızlık' suçundan 7 yıl 1 ay 20 gün hapis cezası ile yakalama kararı bulunan A.S. isimli şahıs tutuklandı

MİLAS’TAKİ SİLAHLI KAVGANIN TARAFLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 2 kişinin ise yaralanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen Gelecek Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı A.K. ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

KASTEN CİNAYETTEN ARANIYORDU, JASAT YAKALADI

Muğla'da kasten cinayet suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

11 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANIYORDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan E.T. isimli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

4 AYRI SUÇTAN ARANIYORDU, YAKALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 ayrı suçtan 8 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

SAHTE KİMLİKTEN ARANIYORDU, UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, O.Ç. isimli şahsın iki yıldır sahte kimlik kullandığının tespit edilmesi üzerine şüpheli Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaris'teki ikametinde yapılan operasyon ile yakalandı.

22 YIL 5 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 22 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

20 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU, YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde, hakkında 20 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

DÜNYACA ÜNLÜ PLAJIN BULUNDUĞU MAHALLEDE YOL SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ARANIYOR

Dünyaca ünlü Kızkumu plajının da bulunduğu Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde geçtiğimiz yaz belediye ekipleri tarafından yağmur sularının gitmesi için açılan yolların kapanmaması üzerine mahalle sakinleri yetkililerden yardım isteyerek, yollarının yapılmasını istedi.

13 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İLERİ SÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ ARANIYOR

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği ileri sürülen Denizlili inşaat işçisine ait kemikler iş makineleri ile aranıyor.