Av Tüfeği Haberleri

Av Tüfeği Haberleri

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Oğlunu Darp Eden Komşusunu Tüfekle Vurdu

Muğla'nın Milas ilçesinde iddaya göre bir şahıs oğlunu darp eden kişiyi tüfekle ateş ederek vurdu.

Önce hapis cezası verildi, sonra tahliye edildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine ziyarete gelen arkadaşı Ömer Karaca'yı av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle, müebbet hapis talebiyle yargılanan Kezban Çelik için mahkeme 10 yıl hapis cezası verirken haksız tahrik ve iyi hal indirimi verdi. Mahkeme, Kezban Çelik için yurt dışı yasağı koyup tahliyesine karar verdi.

Kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan tartışma sonucunda evine gelen erkek arkadaşını av tüfeği ile vurup öldüren kadın için kasten öldürme suçu ile müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI ÖLDÜREN KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını av tüfeğiyle öldüren kişi yakalanarak, tutuklandı.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını yaşanan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

FETHİYE’DE PASLI ÇİFTİ CİNAYETİNDE SANIĞIN TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 Mart 2016 tarihinde av tüfeği ile öldürülen Cahit ve Hatice Paslı çifti cinayetiyle ilgili tutuklu bulunan Muhammet Ali V.'nin, yargılandığı Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tahliye talebi reddedildi.

YATAĞAN’DA CEPHANELİK GİBİ EVE JANDARMADAN OPERASYON

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait saçma ve barut ele geçirildi.

BACANAK KATİLİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tartıştığı bacanağını av tüfeğiyle vurarak öldüren şüpheli Halil O. (41) ilk kez hakim karşısına çıktı. Canavarca hisle kasten adam öldürme iddiasıyla hakim karşısına çıkan Halil O. için ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlandığı öğrenilirken, Halil O. SEGBİS ile katıldığı duruşmada, 'Böyle bir olay yaşadığım için çok pişmanım. Yasin'i korkutmak amacıyla yere doğru ateş ettim. Bana doğru gelmeye başlayınca tüfeği birkaç kez kendisine vurdum' şeklinde konuştu.

SEYDİKEMER'DEKİ KATİL ZANLISI KUZENLERE CEZA YAĞDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık ile yaşı küçük tutuklu kardeşi için karar çıkarken, sanıklara ceza yağdı. Duruşma sonrası elinde torununun resmini gösteren acılı anne Teslime Buhuroğlu, “En ağır ceza verilmelidir. Bu mahkeme ceza verdi. Benim oğlum, babası ve kardeşi ile birlikte bebeğini göremeden katledilmişti” ifadelerini kullandı.

ENİŞTESİNİ AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜREN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, eniştesini av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

AV TÜFEĞİ İLE YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde motosiklette taşıdığı av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandığı iddia edilen 14 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Park yeri kavgasında 1 kişiyi öldüren, 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde park yeri kavgası nedeniyle av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren 2 kişi de yaralayan zanlı tutuklandı.

Amcasını ve kuzenlerini, kardeşinin vurduğunu öne sürdü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, savunmasında, amcası ve kuzenlerini kendisinin değil 15 yaşındaki kardeşinin öldürdüğünü öne sürdü.

Seydikemer’de tüfekle vurulan kişi öldü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tartıştığı kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan kişi yaşamını yitirdi.

2 tabanca ve 277 mermeri ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında çok sayıda mermi ve taban ile av tüfeği ele geçirildi.

Yatağan Ve Menteşe’de Kaçak İçki Operasyonu

Yatağan’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yeşilbagcılar mahallesinde ikamet eden F.E. ve Hacıveliler mahallesinde ikamet eden M.B.’nin alkollü içki imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak F.E ve M.B’ye ait 3 adres ve araçlarında yapılan aramalarda; 80 litre el yapımı rakı, 0.3 litre anason, 0.5 litre el yapımı viski, 20 litre etil alkol, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 20 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ele geçirildi. F.E. ve M.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Amcasını ve kuzenlerini vuran şahıs tutuklandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle amcasını ve iki kuzenini av tüfeği ile öldüren kişi tutuklandı.

Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Şahsın ikametinde uyuşturucu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Bensu’nun katilinin cezası belli oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı av tüfeği ile öldüren sanık müebbet hapis cezasına çarptırılırken, sanığa yardım ettiği iddia edilen arkadaşına ise 11 yıl hapis cezası verildi.

Tüfeği almak için Bensu’dan su istemiş

Muğla'nın Milas ilçesinde 23 yaşındaki Bensu Narlı'nın av tüfeği ile vurularak öldürülmesi ile ilgili ilk duruşma Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada katil zanlısı ve ona yardım ve yataklık ettiği iddia edilen şahsın tutukluğunun devamına karar verildi.

Ülke Genelinde "Tefecilik-2" Operasyonu: Muğla’da 6 Gözaltı

EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen "Tefecilik-2" operasyonu kapsamında Muğla’da 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda alım-satım sözleşmesi, senet, araç satış sözleşmesi, tapu ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Değer miydi Berrin?

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bunalıma giren genç bir kız evde kimsenin olmadığı sırada av tüfeğiyle hayatına son verdi. Acı olay Seydikemer ilçesi Döğer Mahallesi Deveciler mevkiinde meydana geldi. 

Av tüfeği için 3 ilin jandarması alarma geçti

Ula'nın kırsal Karabörtlen Mahallesinde oturan B.A. isimli vatandaş evinin avlusunda bulunan kendi üzerine kayıtlı av tüfeğinin çalınması üzerine Karabörtlen Jandarma Karakol ekiplerine müracaatta bulundu.

Hayatının baharında av tüfeği ile intihar etti

Seydikemer’e bağlı Yaka Mahallesi Bağlımeşe Mevkii’nde yaşayan 20 yaşındaki B.K.’nın, evinde babasına ait av tüfeği ile intihar ettiği öğrenildi. Çevresi tarafından sevilen birisi olan B.K.’nın intiharı sevenlerini üzüntüye boğdu.

Bunalıma Giren Yaşlı Çift, İntihar Etti

Fethiye’de bunalıma girdiği iddia edilen yaşlı çiftin intiharı çevresini üzüntüye boğdu. Eşi Fatma Y. nin kendini astığını gören kanser hastası Mehmet Y. de av tüfeğiyle kendini vurarak canına kıydı.

Tüfekle Oynarken Ağabeyini Öldürdü

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, anne-babasının evde olmadığı sırada av tüfeğiyle oynayan 12 yaşındaki T.S. adlı küçük kız, ağabeyi 14 yaşındaki Tayyip S.'yi başından vurdu. Tayyip S., olay yerinde yaşamını yitirirken, eve koşan görgü tanıkları T.S.'yi, "Kardeş katili oldum. Ağabeyimi öldürdüm" diye ağlarken bulduklarını söyledi.

“Cinayetin Aydınlatılmasını İstiyorlar”

Mendos Dağında geçen sene av tüfeği ile öldürülen karı kocanın yakınları, aradan geçen bir sene zarfında katil yada katillerin bulunamadığını belirterek yetkililerden yardım talebinde bulundular. Cinayet tarihinden sonra bölgede çobanlık yapan vatandaşların bir çoğunun korkudan dolayı çobanlığı bıraktığını söyleyen acılı aile feryatlarını dile getirerek olayın aydınlatılmasını istediler.

Eski Eşinin Kocasını Öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü. Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı karısının bir aylık eşini semt pazarının ortasında av tüfeği ile öldürdü.