Babası Haberleri

Babası Haberleri

Muhtar Adayı Gizli 'Hizmetkarlığa talibim'

Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli çalışmalarına devam ediyor. Merhum babasından ve 2 dönemde abisinden edindiği bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için aday olduğunu belirten Gizli; “mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Annenin Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklamıştı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evine pencere camını kırarak girip eşini, kaynanasını ve kayınbabasını bıçaklayarak yaralayan damat 43 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin karar duruşmasında bıçakla yaraladığı eşi ile anne-babasından özür dileyen damat Mustafa Sazboğaz, "Çok pişmanım. Kendilerinden ayrı ayrı özür diliyorum. Kızımı göstermedikleri için bu olay meydana geldi. Tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Vekil Ergun'un Acı Günü

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un acı günü. İyi Parti Muğla Milletvekili olan Metin Ergun’un babası Teyfik Ergun hayatını kaybetti.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu

 İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

Şarkıcı Sıla'nın annesi Muğla’da yoğun bakıma kaldırıldı!

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yıl babasını kaybetmişti. Henüz babasının yasını tutan Sıla, annesinin hastaneye kaldırılmasıyla korku dolu anlar yaşadı.

Gazeteci Dereli'nin Babası son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin sevilen basın mensubu Fatih Dereli'nin babası Abdil Dereli, Özyer Camii’nde kılınan namaz sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Babasını Çöp Evde Ölüme Terk Edilmiş Halde Buldu

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.

Anne babası obez olan çocuk yüzde 90 obez oluyor

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengiz Akbenlioğlu, tüm dünyada giderek daha yaygın görülen obezitenin çocuklar için risklerine değinerek bunun ömür boyu devam edecek, tedavi edilemeyen ancak kontrol altına alınabilen bir hastalık olduğu konusunda anne babaları uyardı.

Şehit Polis Eker'in babası o gece ve sonrasında yaşadıklarını anlattı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

Vali Tavlı, Şehit Ailelerini Ziyarette Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Şehit Jandarma Muzaffer Akkuş’un babası Mehmet Akkuş’u  ziyaret etti. 

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

"Parmak izi kalır diye kızıma dokunmadım”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evindeki yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki genç kızın boynunun kırıldığının belirlenmesi üzerine tutuklanan anne ve babası, ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Sanık baba, kızının cansız bedenine parmak izi kalır diye dokunmadığını söyledi.

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

17 YAŞINDAKİ KIZIN ÖLÜMÜNDE ANNE VE BABAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS TALEBİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. Tutuklanan genç kızın anne ve babası, nitelikli kasten öldürme suçundan müebbet hapis ile yargılanacak.

MİLAS’LI ŞEHİT BABASI FERHAT GİRGİN, YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Muğla'nın Milas ilçesi Dibekdere Mahallesi'nde İkamet eden, Milaslı şehit Talat Girgin'in babası Ferhat Girgin Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

TECAVÜZE UĞRAYAN KIZ ÇOCUĞU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter tarafından babası tarafından kendisinden yaşça büyük olan evlilik adı altında tecavüz etmesine göz yumulan 6 yaşında küçük bir kız çocuğu için basın açıklaması yapıldı.

FAİK TORUNOĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Karslı Torunoğulları ailesinin babası, yardımsever iş insanı Faik Torunoğulları 83 yaşında hayatını kaybetti.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

‘HANGİSİ BABASI’ MENTEŞE’DE TİYATRO SEVERLER İLE BULUŞUYOR

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Hangisi Babası' isimli komedi türündeki oyun, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 20.00'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluşacak.

GÜNLER SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen 16 Kasım'da iddiaya göre sahte içki nedeniyle rahatsızlık geçiren ve Muğla'ya sevk edilen 3 çocuk babası 65 yaşındaki Ahmet Barut Berge, günler süren yaşam savaşını kaybetti.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR’İN BABASINA SON YOLCULUK

Eski Milletvekli Nurettin Demir, babasını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

18 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN BERFİN’İN AİLESİ, KAZANIN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 6 Ekim tarihinde elektrikli bisikleti ile kaza yaparak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berfin Günden'in anne ve babası Naciye-Beşir Günden, kazanın nasıl yaşandığını merak ettiklerini, kızlarına görüştükten 4 dakika sonra ulaşamadıklarını, her şeyin 4 dakika içinde olduğunu, yoldan geçerken kazayı gören olduysa emniyet birimlerine bildirmelerini istedi. Acılı anne, kızının kaza yaptığı yola kapanıp gözyaşı dökerek, Allah rızası için biri görseydi, ambulansı arasaydı, çarpmış bile olsa ben affedecektim dedi.

MÜRSEL ALBAN’IN BABASI HAYATINI KAYBETTİ

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın 96 yaşındaki babası Hüseyin Alban yaşamını yitirdi.

SEYDİKEMER'DEKİ KATİL ZANLISI KUZENLERE CEZA YAĞDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık ile yaşı küçük tutuklu kardeşi için karar çıkarken, sanıklara ceza yağdı. Duruşma sonrası elinde torununun resmini gösteren acılı anne Teslime Buhuroğlu, “En ağır ceza verilmelidir. Bu mahkeme ceza verdi. Benim oğlum, babası ve kardeşi ile birlikte bebeğini göremeden katledilmişti” ifadelerini kullandı.

ANNE VE BABA, KIZLARINI ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Bodrum'da 24 Ocak'ta cinayete kurban giden 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun annesi ve babası kasten adam öldürmekten çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GAMZE'NİN CİNAYETİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 24 Ocak'ta yatağında boynu kırılmış bir şekilde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun annesi ve babası cinayet şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Anne Turcen Sakallıoğlu “kızımın katilini bulacağız” dedi.