Barbunn Cafe Haberleri

Barbunn Cafe Haberleri

BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü’ne hazır

Mayıs aylarının ikinci pazar günleri kutlanan Anneler Günü için Fethiye’nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro hazırlıklarını tamamladı.

Şimşekler kahvaltıda buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kadınlar, 8 Mart’ta Barbunn Bistro’da eğlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye'nin sevilen mekânlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro'da Bora Gölbaşı rüzgârı esti.

Sevgililerin Tercihi Barbunn Cafe Bistro Oldu

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye Yaz Sezonunda Konserin Tadını Çıkardı

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye konuştu.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Gökhan Tepe Barbunn'da sevenleriyle buluştu

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında sevilen sanatçı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

Barbunn’da ‘Sakiler’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Sakiler grubu 9 Ağustos Çarşamba günü sahne alacak.  

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Barbunn’da ‘Derya Bedavacı’ Sahne Alacak

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Derya Bedavacı, 28 Temmuz Cuma günü sahne alacak.  

BarBunn’da Yaz Konserleri Başlıyor

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler ve Gökhan Tepe sahne alacak. 

BarBunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

BAŞKAN KARACA, “FETHİYE BİR NUMARALI TURİZM MERKEZİ OLACAK”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Barbunn Cafe&Bistro’da düzenlenen program sonrasında açıklamalarda bulundu.

YUSUF ÇAYLI, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla buluştu. Barbunn Cafe&Bistro’da gerçekleştirilen organizasyonda Çaylı, basın mensuplarıyla bir takım istişarede bulundu.

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.

Özdemir, “Ekibimizle birlikte çok iyi gidiyoruz”

Fethiye Birey Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Birey Kurs Merkezi ve Birey Okulları yöneticileri, öğretmenleri ile görevli personelleri; akşam yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma amaçlı olarak düzenlenen organizasyon, Fethiye sahil bandında bulunan Barbunn Restoran’da gerçekleştirildi.

Türk Kadınlar Birliği Kahvaltıda Buluştu

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, örnek bir organizasyona imza attı. Düzenlediği programda Fethiye’deki tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerini bir araya getiren şube yönetimi, en eski üyeleri ve geçmiş dönem şube başkanlarını da hediye takdiminde bulundu.

Yaz esintisi Barbunn’da yaşandı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Ebru Yaşar Sevenleri ile Barbunn’da Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro’da Ebru Yaşar rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ebru Yaşar, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Popçu Berkay Barbunn Bistro’da dinleyicileri ile buluştu

Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcılar ile müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturdu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Berkay Şahin’i ağırladı.