Başkan Aras Haberleri

Başkan Aras Haberleri

Başkan Aras’tan 1 Mayıs mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, işçinin ve emekçinin bayramı 1 Mayıs’ı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Aras Muhtarları tek çatı altında buluşturdu

Muğla’da iki ayrı çatı altında faaliyet gösteren Muhtarlar Federasyonu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Aras’ın girişimleri ile tek çatı altında toplanma kararı aldı.

Başkan Aras Turizm Haftası’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Aras, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşların sorunsuz bir Bayram geçirmeleri için hazırlıklarını tamamlarken Başkan Ahmet Aras, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Başkan Ünlü'den, Başkan Aras'a tebrik

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, devir teslim törenine katılarak görevi devralan Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras’ı tebrik etti.

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Başkan Aras’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aras, “Bodrum’u hak ettiği değere kavuşturacağız”

Bodrum Belediyesi tarafından, yapımı tamamlanan toplam 60 parkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi

Başkan Ahmet Aras, “Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Aras, başvuru dosyasını vermesinin ardından parti binası önünde mitingi andıran toplantıda konuştu.

Başkan Aras, “Engelli bireylerin toplumdan beklentisi saygı, koşulsuz kabul ve sevgidir”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Engelliler Günü’ne özel mesaj yayımladı

Başkan Aras, site yöneticileri ile buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkbükü Mahallesi Hekimköy Sitesi’nde yöneticilerle ile bir araya geldi. Başkan Aras, bölge ile ilgili istek ve şikayetleri değerlendirmek üzere site yöneticileri ile Hekimköy Sitesi’nde yapılan toplantıda buluştu.

Söz Kadınlarda Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde “Söz Kadınlarda” toplantısı gerçekleşti.

Başkan Aras Fırtınadan Etkilenen İş Yerlerini Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Başkan Aras, kaçak yapı sahipleriyle görüştü

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yakaköy Mahallesi'nde 56 dairelik kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın devam ettiği alana gitti.

Başkan Aras'tan, vatandaşlara bayrak asma çağrısı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ederken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, vatandaşlara bayrak asma çağrısında bulundu. Cumhuriyet kenti Bodrum’a yakışır bir şekilde her yerin ay yıldızlı bayraklarla donatılması gerektiğini ifade eden Başkan Aras, “Vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla süslemeye, 100. yılı kırmızı beyaz sokaklarla karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Vali Akbıyık’tan Başkan Aras’a iade-i ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a iade-i ziyarette bulundu.

Komşu Ada Heyeti Bodrum’da

Bodrum Belediyesi ile Kos Belediyesi iş birliğinde dostluk ve kardeşlik duygularını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek konser etkinliği için Kos heyeti Bodrum’a geldi.

Birleşik Krallık Büyükelçisinden Başkan Aras'a Ziyaret

Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti.

Çanakkaleli İzciler Bodrum'da

Çanakkale Kale Gençlik Derneği izcileri, 100. Yıl Deniz İzci Kampı için geldikleri Bodrum'da Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti.

Neslican Tay’ın Ailesinden Ziyaret

Genç yaşında hayata veda eden, azimli ve umut dolu mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay’ın ailesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aras’tan Turgutreis Ve Karaova Ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, hafta sonu saha çalışması gerçekleştirirken Turgutreis ve Karaova pazar yerleri ile çevresinde esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu

Başkan Aras’tan Sazköy ve su hattı patlamaları açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ağustos Ayı Belediye Meclisinin gündem maddelerinden olan Sazköy Mahallesi'nde Ekoturizm/Kırsal Turizm Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili alınan karar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi.

Başkan Aras, Tarım Kampı öğrencilerini ağırladı

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Garaova Gençlik ve Tarım Kampı katılımcıları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aras'tan Kınama

Geçtiğimiz gün gerçekleşen yangınlarda görevlerini icra eden basın mensuplarına karşı gerçekleştirilen tehditler sonrası Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, basın mensuplarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Başkan Aras’tan Dostluk Kentine Ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Hatay Arsuz Dostluk Kenti’ni ziyaret ederek kampta yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Aras, Yahşi’de Vatandaşları Dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yahşi Mahallesi’nde KARGIDER yönetimi ve derneğe bağlı olan sitelerin sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Aras, “Bodrum çöp içinde!”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum’un her yeri çöp içinde” diyerek vatandaşlara seslendi.

Başkan Aras, Bitez Esnafıyla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez yalısı başta olmak üzere bölgede bulunan esnaf ve işletmecilerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu