Bebek Haberleri

Bebek Haberleri

Otizm Parkının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Niyazi Mete Otizm Parkı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Dünyada 38 bebekten birisi otistik doğuyor. Bölgemizde bin 500’e yakın otistik çocuğumuz var” şeklinde ifadeler kullandı.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

‘Hoş Geldin Bebek’ İle Yüzler Gülüyor

Muğla genelinde bebek sahibi olan ailelerin yanında olmak, annelere hamilelik süreci ve sonrasında destek olmak için başlatılan “Hoş Geldin Bebek Yaşama Sırası Sende” projesi 13 ilçede devam ediyor.

Başkan Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeği Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Milas Belediyesi 5.598 Bebeğe “Hoş Geldin” Dedi

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmak, onları bilgilendirmek ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi ile son 4,5 yılda 2 bin 375 aileye ulaşıldı. Projenin ilk hayata geçtiği 2016 yılından bugüne ise 5 bin 598 bebeğe “Hoş Geldin” denildi.

İsrail'e tepkisini resimleriyle gösterdi

Muğlalı ressam, Gazze'de yaşayan çocukların çektiği zulmü resmetti.

Songül öğretmenin 51 yaşında gelen ikiz bebek sevinci

Muğlalı 51 yaşındaki öğretmen Songül ve eşi Sit Nur bebek özlemini 51 yaşında yaşadı. Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, Songül öğretmen ve eşinin bebek özlemi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son buldu.

Muğla’da 2 Bin 859 Aileye ‘Hoş Geldin Bebek’ Çantası

Muğla genelinde bebek sahibi olan ailelerin yanında olmak, annelere hamilelik süreci ve sonrasında destek olmak için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek Yaşama Sırası Sende’ projesi 13 ilçede devam ediyor.

Başkan Akdenizli’den Yeni Doğan Bebeklere Sürpriz Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

Fethiye Belediyesi Hoş Geldin Bebek Projesine Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi 857. aileye ulaştı. Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ürünlerin bulunduğu çanta ailelere teslim ediliyor.

Fethiye’ye Tatile Geldi Hayatı Değişti

İngiltere'de yöneticilik yapan ve sevdiği kişi için Aydın’a yerleşerek hayvancılık yapmaya başlayan “İngiliz gelin” Sarah Durrant, kısa sürede alıştığı çiftlik hayatında hem hayvanlarına bebek gibi bakıyor, hem de öğrendiği geleneksel yöntemlerle peynir, tereyağı ve yoğurt yapıyor.

Öykü Bebek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’de salça kaynatılan kazana düşen 2 yaşındaki Öykü Merve, dualarla son yolculuğuna uğurlandı 

Salça kazanına düşen Öykü bebek kurtarılamadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde salça kazanına düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Öykü Merve, 21 gündür tedavi gördüğü İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.

15 Kursiyer, El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergilediler

Milas Belediyesi’nin mart ayında başlattığı ‘Örgü ve Amigurumi Kursu’nu tamamlayan 15 kursiyer, kurs boyunca ürettikleri örgü çanta, dekorasyon ürünü ve amigurumi bebeklerini vatandaşların beğenisine sundu.

6 aylık Uraz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlendikleri sanılan Sandık ailesinden Uraz Bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 6 yaşındaki ablası yaşam mücadelesi veriyor.

ONİKİ ADALAR'DAN DEPREMZEDELERE İLAÇ VE BEBEK MAMASI DESTEĞİ MARMARİS’E ULAŞTI

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yardım seferberliği devam ediyor. 12 Adalar (Dodecanese) Eczacılar Birliği tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere Marmaris- Rodos yolcu gemisi ile Muğla’nın Marmaris ilçesi gümrüklü limana 80 koli ilaç, hijyen malzemesi, bebek maması ve maske gönderildi.

BEBEKLER DE KÜTÜPHANEYE ÜYE OLABİLİYOR

Fethiye İlçe Halk Kütüphanesi verilerine göre, kütüphanenin 13 bin 785 üyesi bulunuyor. Bebekler dâhil, her yaş grubu üye olabiliyor. Bebekler kütüphaneye kaydedildikten sonra, üyelikleri ömür boyu devam ediyor ve ebeveynleri, kütüphanede bebeklerine kitap okuyabiliyor

MENTEŞELİ KADINLAR DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ

Menteşe Belediyesi'nin örgü kursuna katılan kadınlar tarafından depremzede çocuklar için örülen oyuncak bebek, lif ve kıyafetler Menteşe Belediyesi El Ele Butik Dayanışma Merkezi üzerinden depremzedelere ulaştırılıyor.

KAYMAKAM KARAMAN FETHİYE'DE İKİZ ÇOCUKLARI OLAN DEPREMZEDE ÇİFTİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, eşi Filiz Karaman ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Gaziantep'ten Fethiye'ye gelen Esra ve Ahmet çiftinin Fethiye'de dünyaya gelen ikiz bebeklerine ziyarette bulundular.

MASAL BEBEĞİ 44 SAAT SONRA MUĞLA İTFAİYESİ KURTARDI

itfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından Hatay'da 1,5 yaşında Masal bebek 44 saatlik bir aranın ardından kurtarıldı.

ENKAZ ALTINDA ŞİŞE KAPAĞIYLA SU İÇİRDİLER MUHAMMED BEBEK 44 SAAT SONRA KURTARILDI!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay'da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar.

ÇALDIĞI EŞYALARI BEBEK ARABASINA KOYAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde giyim mağazasına girip, alarmını söktüğü kıyafetleri bebek arabasına koyarak çalan şahıs yakalanırken, hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

PROJENİN 400. BEBEĞİ MERYEM BEBEK

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi 400. aileye ulaştı. Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ürünlerin bulunduğu çanta ailelere teslim ediliyor. 

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE'DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Özer Olgun Kültür Merkezi'nde '1. Çocuk Şenliği' bağış konseri düzenlenecek.

'PAMUK ELLER LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA PROJESİ'Nİ HAYATA GEÇİRDİ

'Pamuk Eller Lösemili Çocuklara Projesi' çerçevesinde el sanatları kurslarına katılan kadınlar ile evlerinden gönüllü olarak kampanyaya destek veren ev hanımları tarafından şapkalar ve amigurumi bebekler yapıldı. Pamuk Eller Lösemili Çocuklara Projesinin ilk etabında 100 adet el emeği ürün, sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Projenin kış aylarında da devam etmesi planlanıyor.

BAŞKAN OKTAY, ZEHRA BEBEĞİN DOĞUM GÜNÜNDE YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Muğla Marmaris'te yaşayan Dağ çiftinin 1 yaşına basan SMA Tip 1 hastası kızları Zehra'nın doğum günü kutlamasına katılan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris halkını Zehra'nın kampanyasına destek olmaya çağırdı.

ŞARKILAR ZEHRA'YA CAN OLACAK

Marmaris'te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra'nın tedavisi için büyük bir kampanya düzenlendi.

UMUDA YOLCULUK KİMSESİZLER MEZARLIĞI'NDA SON BULDU

Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve Marmaris ilçesinde boğularak hayatını kaybeden 2'si bebek, 3'ü çocuk 1'i yetişkin olmak üzere 6 düzensiz göçmenin cenazeleri Kimsesizler Mezarlığı'na defnedildi.

MARMARİS'TE SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN DÜZENLENEN TURNUVADA 100 BİN TL TOPLANDI

Marmarisli SMA hastası Zehra bebeğe destek için Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Güney Ege Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasında yaklaşık 100 bin lira toplandı.

‘Bebek bakım ve emzirme kabini’ annelerin hayatını kolaylaştırıyor

Annelerin sosyal hayata katılımlarını kolaylaştırmak adına Menteşe'de hizmete açılan 'Bebek Bakım ve Emzirme Kabini'nde emzirme ve bebeğin altını değiştirme hizmetlerinin yanında, günlük bir çocuk bezi de ücretsiz temin edilebiliyor.