Boat Haberleri

Boat Haberleri

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Boat Show muhteşem finale sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası tarafından düzenlenen Marmaris Boat Show, kesilen cumhuriyet pastası ile sona erdi.

Marmaris Boat Showda Başkan Ayhan’a tasdikname takdim edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ilk kez düzenlenen Marmaris Boat Show fuarında düzenlenen etkinlikler dahilinde dalış eğitmeni ve Araştırmacı Gökçer Karaağaç “Marmaris’te Süngercilik Tarihi” söyleşisinin ardından Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan’a 1931 yılından kalan tekne tasdiknamesi sundu.

Marmaris Boat Show ikinci gününde etkinlikler ile devam ediyor

Marmaris Ticaret Odası himayesinde düzenlenen, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Netsel Marina işbirliği ile Marmaris yat marinada kurulan dev çadırda dün kapılarını açan Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” ikinci gününde yoğun katılım ile devam ediyor.

Boat Show kapılarını açtı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” Marina’da kurulan etkinlik alanında kapılarını açtı.

Boat Show yarına hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk defa gerçekleşecek olan ‘Marmaris Boat show' için etkinlik alanında hummalı çalışmalar başladı.

Boat Show, Marmaris Marina’da ziyaretçileri ile buluşacak

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show Setur Netsel Marmaris Marina Etkinlik Alanı’nda 25-28 Ekim tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiyle buluşacak.

Geleneksel sezon açılış yemeği yapıldı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile düzenlendi.

Su Üstünde, Uluslararası Boat Show Denizcilik Fuarı’nda

Türkiye'nin deniz üzerinde gerçekleştirilen en büyük tekne satış organizasyonu olan "Uluslararası Boat Show Denizcilik Fuarı", Tuzla Viaport Marina'da meraklılarına kapılarını açtı. Fuara katılan Su Üstünde ekibi fuarı değerlendirdi.

Çalış Boat’tan Karaca’ya teşekkür ziyareti

S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Çalış Boat) başkan ve üyeleri, Foça Mahallesi Muhtarı İlker Can ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

Deniz Ticaret Odası Paris Boat Show’da

08-16 Aralık 2018 tarihleri arasında devam eden Paris Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye ve Bodrum Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar ile birlikte katılım sağlanmıştır. IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini temsilen Şube Müdürü Sayın Bülent Telli katılmıştır.

DENİZ TİCARET ODASI LONDRA BOAT SHOWDA

10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında devam eden Londra Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar ile birlikte katılım sağlanmıştır. IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban Arıkan ve Şube Müdürü Sayın Bülent Telli katılmıştır.