Bocce Haberleri

Bocce Haberleri

Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

 Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası'na erken bir başlangıç yapılarak bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar Şenliği, meslek yüksekokulunda gerçekleşti ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Miniklere bocce sevgisi kazandırılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından bocce antrenörü Yasemin Miski çocuklara bu sporu sevdirerek spor yoluyla çocukların akademik başarılarına destek oluyor.

Muğla'da Çocuklar Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Kaymakamlığı, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde çocuklar bocce sporuyla tanıştı.

Muğla'da Bocce Aday Hakemlik Kursu Düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu işbirliği ile Muğla'da Bocce Aday Hakem Kursu düzenlendi.

Muğla’da kırsal mahallede yaşayan çocuklar bocce sporu ile buluştu

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ula'nın dağ mahalleleri çocukları bocce branşıyla tanıştırıyor.

Muğla’da bocce sporuyla engeller aşılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gönüllü gençler ve engelli bireylerle birlikte bocce oyunun tanıtımı yapıldı.

Kırsal Mahalle Çocukları Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kırsal Mahallelerden çocuklar Bocce sporuyla tanıştılar.

KÖYCEĞİZ İMAM HATİP LİSESİ ERKEK BOCCE TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.

Şampiyonlardan Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Türkiye Okullar arası “bocce” şampiyonasında 24 okul takım arasında Türkiye birinciliğini kazanan Karagedik Ortaokulu Bocce takımından Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya ziyaret.

Şampiyon Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

Karagedik Ortaokulu Türkiye Şampiyonu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Aydın- İncirliova’da düzenlenen 24 ilin katıldığı Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi maçlarına Muğla’yı temsilen kız ve erkek takımları ile katılan Karagedik Ortaokulu Bocce Branşı’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

ŞAMPİYONLARDAN KARACA’YA ZİYARET

Muğla ardından Antalya’da yapılan BOCCE maçlarına Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ederek kupa sevincini paylaştılar.

Marmaris Bocce ile tanıştı

Dünyanın en eski sporlarından birini ilçeye getirmek için kolları sıvayan Marmaris Belediyesi, Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir parkta 'bocce sahası' açtı.

Bocce Muğla İl Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

Bocce Müsabakalarında Şampiyon Karagedik Ortaokulu

Okul sporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarında 4 kategorinin 4’ünde de başarılı olan Karagedik Ortaokulu şampiyon oldu.

Muğla’yı temsil edecekler

Antalya Kemer’de yapılacak olan Okul Sporları Bocce branşı Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Karagedik Ortaokulu temsil edecek.

BOCCE’DE FİNALDE YARIŞTILAR

Antalya Kemer’de yapılan Okul Sporları Bocce branşında Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu’ndan finallere katılmayı başaran takım başarıyla dönüyor.

GURURLARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Karagedik Ortaokulu küçük kızlar bocce takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları kapsamında bölge maçlarında tüm maçlarını kazanarak Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı ve Türkiye’de son 16 takım arasına girmeyi başardı.

90 YAŞINDA BOCCE OYUNCUSU

Fethiye’de düzenlenen Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası’na katılan sporcular arasında en yaşlı unvanına 90 yaşındaki Fadime Dana sahip.

Fethiye Huzurevi Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda 2. olan Fethiye Huzurevi takımı başarılarını Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.