Fethiye Huzurevi Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası'nda 2. olan Fethiye Huzurevi takımı başarılarını Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde 16 huzurevinden 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nda 2. olan Fethiye Huzurevi takımı başarılarını Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sandıklı Belediyesi tarafından 12 ilden 16 farklı huzurevinde kalan 96 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Turnuvasında Fethiye Huzurevi Bocce takımı 2.’likle Fethiye’ye döndü.

Fethiye’ye ayağının tozu ile gelen Hethiye Huzurevi Bocce takımı sporcuları beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu ve Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi Müdürü Adem Güngör ile birlikte Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti.

2.’lik kupasını da yanlarında getiren Yetişkin Gençler desteklerinden dolayı Kaymakam Ekrem Çalık’a teşekkür ederek başarılarını paylaştı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hakkında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, “Fethiye SHÇEK Huzurevinde konaklayan yaşlılarımızdan oluşan bocce takımımız Afyon ilinde düzenlenen bölgesel bocce turnuvasında 16 takım içerisinde bölge 2’liğini kazandı. Bu başarımızı ve sevincimizi Kaymakamımız Ekrem Çalık ile paylaşmak adına bir ziyaret düzenledik. 22 Nisan tarihinde de Fethiye İlçemizde bölgesel bir bocce turnuvası düzenlemiştik. İlerleyen günlerde de Bakanlığımız tarafından düzenlenen bölgesel ve Türkiye genelindeki etkinliklerine katılarak oralarda da başarılar elde etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FethiyeBelediyesi SHÇEK Huzurevi Müdürü Adem Güngör, “Yaklaşık bir yıl kadar önce Huzurevi Müdürlüğümüzde kalan yaşlılarımızın ilgilenebileceği bir spor dalı araştırmam içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzün ve spor kulübünün de teşvikleri ile bir bocce takımı oluşturmaya karar verdik. Aktif yaşlanma anlamında, yaşlılarımızın hayatın içerisinde olduğunu göstermek amacıyla böyle bir spor etkinliğini başlattık. Ek Hizmet binamızda da sahamızı oluşturduk. Günlük belirli saatler içerisinde yaşlılarımız sahamızda antrenmanlarını sürdürüyorlar. Bir yıldır Fethiye’de çalışmalarımızı yapıyorduk ama dışarıya açılmamıştık. Geçtiğimiz hafta Fethiye’de bir turnuva düzenlemiştik. Bu turnuvada biraz tecrübe edindiler. Daha sonrasında da Afyon’da yapılan bölgesel müsabakaya katıldık. Orada da takımımız 2.’liğe ulaştı. Başarıya imza atan yaşlılarımızı tek tek tebrik ediyorum” dedi.

 

Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi yaşlılarından oluşan bocce takımını Afyon’da yapılan bölgesel turnuvada elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, “Geçen hafta “Yaşlılar Haftası” nedeni ile ilçemizde bir bocce turnuvası düzenlendi. Bu turnuvaya 16 takım katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bununla ilgili bir spor daire başkanlığı görevlendirdiler. İlçemiz huzurevinde konaklayan büyüklerimizin oluşturduğu takımda Afyon’da yapılan turnuvada 2. oldular. Önemli olan başarıdan çok, bu tür etkinliğin düşünülüp yapılmış olmasıdır. Turnuvaya katılan 16 takım içerisinde 2. olan takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Çok güzel başarıya imza attılar. Hayata dört elle sarılıp,yaşamı devam ettirmek gerekiyor. Çünkü bu yaşlarda beden biraz yoruluyor. Bedeninde genç olması için muhakkak spor yapmak gerekiyor. Bu tür toplu etkinlikler insanı genç ve dinamik hissettirir. Emeği geçen arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Başarıların da devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN