Çakal Haberleri

Çakal Haberleri

Yaban hayvanları fotokapana yakalandı

 Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla’da koruma altında bulunan yaban hayatı foto kapanlar ile görüntülendi.

Neyzen, Ölümünün 71. Yılında Anıldı

Ney ustası, hiciv şairi Neyzen Tevfik (Kolaylı) Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir dizi programla anıldı.

Uğur Mumcu Bodrum’da Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31’inci yıl dönümünde Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen belgesel gösterimi ile anıldı.

Bodrum’da İsrail Protestosu

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yürüyüşle protesto edildi. Yürüyüş sonunda dualar okundu, basın açıklaması yapıldı.

Fethiye’de İlk Sergisini Kızıyla Açtı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

Kendi emekleriyle ilk sergisini bu cumartesi açıyor !

Fethiye’de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, 14 Ekim Cumartesi günü açacağı Kişisel Fotoğraf ve Karakalem Sergisi ile ilgili duygu ve düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER    

Hamide Karlık ve Enes Çakal, Leb-i Derya Aksazlar Koyu’nda düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün de katıldığı düğüne ilgi yoğun oldu. 

FETHİYESPOR’UN BORCU YOK

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal 12 Eylül akşamı FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye adlı programa konuk oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiyespor’un gelir ve giderleri hakkında bilinmeyenleri paylaştı.

ÇAKAL&RECKOL BABADAĞ’I COŞTURDU

'Eğlence Dorukta' etkinliği kapsamında 12 Temmuz Cuma günü, son zamanların gözde sanatçıları Çakal ve Reckol sahne aldı. Ünlü rapçiler 1200 metre de kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

235 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda 235 litre etil alkol ele geçirildi.

Yılbaşında Da Kaçak Ve Sahte İçkiye Geçit Verilmedi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirliklerince yılbaşı tedbirleri kapsamında kaçak ve sahte alkol satışlarının önüne geçmeye yönelik yapılan operasyonlarda 46 kişi hakkında işlem yapılırken, 4 kişi tutuklandı.

2021 Yılında Sahte Ve Kaçak Alkol Üretimi Arttı

Muğla Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2021 yılında yapılan denetimlerde; vatandaşların sağlığını hiçe sayarak sahte ve kaçak alkollü içecek üretimi yapan ve satışa sunan kişi ve kişilerde ciddi artış yaşandığı kaydedildi.

Çiftçi Özer Çakal, “Çiftçinin emekleri ile bu kadar oynamasınlar”

Fethiye’nin Karaçulha mahallesinde bulunan Karaçulha Toptancı Halinde çiftçiler eylem yaptı. Salatalık fiyatlarının son günlerde yarı fiyatının da altına düşmesi çiftçileri isyan ettirdi. Çiftçiler haklarının yendiğini belirterek, bu işin sorumlularından hesap sorulmasını istediler.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Demirel’den Ülkü Ocakları Genel Başkanına ziyaret

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel ve yönetim kurulu Ankara programı kapsamında önemli ziyaretlerde bulundu.

Başkan yardımcılarına saldıran belediye personeli serbest bırakıldı

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'a ve Emel Çakaloğlu'na bıçaklı saldırı girişiminde bulunan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkçı’nın manevi oğlundan Bodrum Deniz Müzesi’ne ikinci bağış

Cevat Şakir Kabaağaçlı, nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın manevi oğlu, şair, yazar, eğitimci ve rehber Prof. Dr. Şadan Gökovalı, yıllardır sakladığı ve koruduğu orijinal el yazmalarının bir kısmını Bodrum Deniz Müzesi’ne bağışlamıştı. Gökovalı, koleksiyonun diğer kısmını da Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen Cambazoğlu’na İzmir’deki evinde teslim etti.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısına bıçaklı saldırı

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'a bir belediye personeli tarafından bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Çıkan arbedede aralarında Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu'nun da bulunduğu 3 kişi yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı.

FETHİYE BİR SAĞLIK KURUMU DAHA KAZANDI…

Fethiye Devlet Hastanesinde uzun yılar çocuk hastalıkları doktoru olarak görev yapan Hüseyin Yalçın, emekli olduktan sonra Diş Hekimi olan yeğeni Aslıhan Yalçın Çakal ile birlikte muayenehane açarak sağlık alanında hizmetini sürdürmeye devam ediyor.

FERİZCAN’DAN ESKİ BAŞKAN ŞEVKİ ÇAKAL’A ZİYARET…

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış olan Şevki Çakal’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor’a geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış tüm büyüklerimizi ziyaret ediyoruz diyen Mustafa Ferizcan, “amacımız eski başkanlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak” ifadelerini kullandı.