Canlı Haberleri

Canlı Haberleri

Salı Pazarı’nda çeşit çeşit ürünler tezgâhları süslüyor

Fethiye'de her Salı günü kurulan giyim pazarı, yaz aylarının gelmesiyle yabancı turistlerin akınına uğruyor. Renkli ve canlı atmosferiyle meşhur olan bu pazarda dünyaca ünlü markaların benzer model ürünlerini bulmak mümkün

Lise öğrencileri nesli tehlikede olan canlıları dikkat çekti

‘Mavi Yeşil Okullar Projesi’ kapsamında Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Koruma Derneği (AKD) arasında imzalanan ‘Doğal ve Kültürel Mirası Koruma ve Gelecek Nesillere Aktarılması’na İlişkin’ protokol çerçevesinde ‘Nesli Tehlikede Olan Hayvanlar’ etkinliği, Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencileri ile Ula halk pazarında gerçekleştirildi.

Türkiye'de İlk Defa Karakulak'a Uydu Takip Cihazı Takıldı

2021 ve 2022 yıllarında Muğla’nın Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinde çıkan orman yangınlarında Yaban Hayatı Koruma sahalarında çıkan orman yangınlarında yaban hayatındaki birçok canlı yaşam alanlarını terk etmek zorunda kalmıştı.

Canlı yayında Fethiye turizmi konuşuldu

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve PTY Kurucu Yönetim Pazarlama ve Hukuk Danışmanı Güngör Gürel, canlı yayın üzerinden Fethiye turizmi ile ilgili konuştular.

Patili Dostlar Marmaris'te Çok Mutlu

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, patili dostlar için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bakımevi onlara sahiplenmeyi bekledikleri dönemde onlara sıcak bir yuva olurken sokakta yaşayan canlıların da beslenmelerine destek oluyor.

‘Kıyıkışlacık Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’ Onay İçin Kurula Sunuldu

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde oluşturulacak Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bölge turizmine canlılık gelecek.

Azeri gelin, zamanla yarışarak 3 kişinin hayatını kurtardı

Önceki gece Milas-Bodrum Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında isimsiz bir kahraman gibi kaza yerine gelip yaralılara müdahale eden ve 3 kişinin hayatını kurtaran kadının Azerbaycanlı bir gelin olduğu ortaya çıktı.

Temizlik işçilerinin dikkati canlı olarak çöpe atılan kedi yavrusunu kurtardı

Muğla'nın Milas ilçesinde canlı olarak poşete sarılıp çöpe atılmış kedi yavrusu belediye temizlik işçilerinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Canlı istifa etti

Yerel seçimlere az bir süre kala İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı'nın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

The Bodrum Cup'ta heyecan devam ediyor

Bodrum’da bu yıl 35.’si düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup'ın 3. gün yarışı olan Çökertme-Kissebükü etabı için yelkenler açıldı, heyecanlı yarışın startı verildi.

10 farklı kategoride 39 proje, derece almaya hak kazandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelindeki okullardaki örnek çalışmaların ortaya çıkarılması ve yaygınlaştırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Eğitimde İyi Örnekler" yarışmasında, ilk üç dereceye giren projeler belli oldu. Heyecanlı bekleyiş sona ererken 10 farklı kategoride 39 proje, derece almaya hak kazandı.

Gökçe, “Şampiyon olmak istiyorum”

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcusu Gökhan Gökçe, Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası için heyecanlı olduğunu belirterek organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

Su sporlarına rağbet devam ediyor

Dünyaca ünlü tatil kentlerinden Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen yerli ve yabancı turistler, deniz, kum, güneş, gece hayatı eğlencelerinin yanı sıra alternatif eğlencelere de yoğun ilgi gösteriyor. Bu sene güvenlik önlemlerinin had safhaya çıkartıldığı ve deniz üzerinde yapılan jet ski, tekne paraşütü, jet car ve diğer heyecanlı su sporları aktivitelerini tercih eden turistler muhteşem bir eğlence olduğunu belirtiyorlar.

Bodrumspor - Erzurum FK maçı TRT SPOR ekranında

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Bodrumspor, evinde bugün Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Ölüdeniz’de Canlılık Sürüyor

Fethiye’nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Ölüdeniz’de tatilci yoğunluğu sürüyor. Ölüdeniz’deki turizmciler, canlılığın sürdüğünü söylese de geçtiğimiz senelerdeki yoğunluğun olmadığını dile getiriyor.

Marmaris Turizmine Büyük Katkı Sunacak Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, devre mülk sektöründe Sinpaş güvencesiyle fark yaratıyor. Marmaris'te denize sıfır özel bir koyda yer alan proje, bölgeyi 4 mevsim canlı tutacak ve sürdürülebilir kaynaklar kullanarak bölgenin korunmasına da katkı sağlayacak.

Ölüdeniz'de canlılık sürüyor

Dünya'nın önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye Ölüdeniz'de, turizm hareketliliği devam ediyor.

Başkan Kökten, “Hareketlilik, canlılık var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bayramda yaşanan yoğunluğa değinerek içinde bulunduğumuz Temmuz ayı için turizm değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Pals Cafe Bistro’da canlı müzik başladı

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcıye, büyük destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaca ve Dalaman’da yine çok büyük destek aldı. Kendisini davullar ve zurnalar eşliğinde karşılayan vatandaşların Saatcı’ya gösterdiği ilgi ve alaka her kesimden takdir topladı.İlk olarak Ortaca ilçesini ziyaret eden Saatcı, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve partililerle buluştu.

Vekil adayı Ergun “Seçim Günlüğü” programında konuştu

FRT TV’de canlı yayınlanan “Seçim Günlüğü” programına katılan İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Metin Ergun, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Süleyman Atlı finalde mağlup oldu

Final müsabakasında Azerbaycanlı Aliabbas Rzazade'ye mağlup olan Atlı, Avrupa 2.'si oldu.

Saatcı Ortaca’da ilgiyle karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaca semt pazarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Saatcı, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK CANLI HAYVAN PAZARI ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KAPATILDI

Erzurum’da Avrupa’nın en büyük hayvan pazarı olan Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı SAT-2 tipi şap virüsü nedeniyle kapatıldı. Diğer illere yapılacak olan hayvan sevkiyatları da virüs nedeniyle durduruldu.

KİPER, “ÜÇ, DÖRT ÇİFT SU SAMURU KALDI”

 Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, “Sorunumuz şu, buraya gelen insan göçü dalgası, Fethiye’ye sürekli kendi malıymış gibi davranıyor. Oysa burası bizim ortak yaşam alanımız, tüm canlılarla beraber paylaşıyoruz. Velhasıl deniz sadece bize ait değil, balıklara, orfoza, Caretta’lara ve tabii ki Akdeniz fokuna ait, bunu hatırlatmak istiyorum” dedi

KAPLUMBAĞA DIŞLAMA CİHAZI TESTLERİ DEVAM EDİYOR

Başta deniz kaplumbağaları olmak üzere çok sayıda deniz canlısının ölümüne veya yaralanmasına eden olan Trol ağlarına karşı kaplumbağa dışlama cihazı testleri balıkçılar ile test çalışmaları sürüyor.

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.