Çatışma Haberleri

Çatışma Haberleri

Silahlı kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Silahlı çatışmanın altından alacak verecek meselesi çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü silahlı silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Kavganın nedeninin, alacak verecek anlaşmazlığı olduğu iddia edildi.

Üçüncü: "Altının Yükselmesinin Sebebi Savaş"

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle beraber gram altın fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Dün 1.670 lira seviyelerinde güne başlayan gram altın bugün itibariyle 1.725 lira seviyelerinden işlem görüyor. Basın mensuplarına konuşan kuyumcu yetkilileri, altının artmasının sebebi olarak İsrail ile Hamas arasında savaş olarak değerlendiriyor.

Motorine zam kapıda!

İsrail-Filistin çatışmasıyla birlikte fırlayan petrol fiyatları, akaryakıttaki zamda etkili oldu. 16 Ekim Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 23 kuruş zam bekleniyor.

AK Parti Muğla'dan basın açıklaması

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça İsrail ve Filistin çatışmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu. AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 81 il başkanlığında eş zamanlı olarak “Filistin” açıklaması yaptı. Muğla’daki basın açıklamasını İl Başkanı Gültekin Akça yaptı.

Dev yolcu gemileri rotayı İsrail yerine Türkiye'ye çevirdi

Uluslararası kruvaziyer gemi işletmeleri İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalardan sonra rotalarını Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Aydın’ın Kuşadası ve Antalya'nın Alanya limanları ile İstanbul'daki kruvaziyer limanlarına çevirdi.

Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı çatışma ile ilgili adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Silahlı çatışmanın zanlıları adliyeye sevk edildi

Katil zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu Muğla’nın Bodrum ilçesi Gölköy Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Katil zanlısını yakalamak için çalışmalar sürüyor.

İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Bodrum’da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla'nın Bodrum çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

COŞKUN, “GENÇLERİN TEMEL SORUNU BENCE MENTAL”

“Gençlerin sorunlarını gençler konuşuyor” röportaj serimizin ilk konuğu Sertan Coşkun anlatıyor. Coşkun, “Z kuşağı tanımlamasını mantıksız buluyorum” diyerek, bu adlandırma ve eleştirinin bir kuşak çatışması olduğuna dikkat çekiyor

SADET KANSIZ “TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Pençe-Kilit Harekâtı’nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

Soydemir’den savaşa tepki

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Rusya’nın Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından devam eden çatışmalar üzerine açıklamalarda bulundu.

Sadet Kansız “Bir kriz daha atlatacak halimiz kalmadı”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, Rusya’nın Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından devam eden çatışmalar üzerine açıklamalarda bulundu.

Terör gazisi evini sanat atölyesine çevirdi

Mardin Nusaybin'de 2016 yılında hendek operasyonları sırasında terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Arif Zeybek, tedavi sürecinde aldığı filografi kursunda öğrendiği sanatı yaşamının bir parçası haline getirdi.

Bodrum’da şehit olan polis memuru için Muğla’da tören düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) cenazesi için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Bodrum'da çatışma: 1 polis memuru şehit oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan polis memurlarından biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Olay sonrasında 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Mürsel Alban, “Kapı kapı turist dileniyorlar”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, pandemiyi yönetemeyen AKP iktidarının turizmi de iflasın eşiğine getirdiğini iddia etti. “Turizm çalışanlarına aşı önceliği sağlanmadı, vaka sayısı düşürülemedi, turist gelmeyince de kapı kapı turist dilenmeye Rusya’ya kadar gittiler” diyen Alban, dış politika ile turizmin doğrudan doğruya bağlantılı olduğunu, Ukrayna ve Rusya çatışmasında akılcı ve bilimsel bir politika yürütülmemesinin bedelini turizmcinin ödeyeceğini kaydetti. 

MUĞLALI GAZİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Bingöl'de 2007 yılında teröristlerle çıkan çatışmada gazi olan Onur Çolak, Muğla'nın Yatağan ilçesinde evinde ölü olarak bulundu.

GAZİ MUSTAFA OKAN KULOĞLU’NA ANLAMLI KARŞILAMA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar sırasında çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Üsteğmen Gazi Mustafa Okan Kuloğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yla bir araya geldi.

ŞEHİT AİLESİNDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Ağrı’nın Doğu Beyazıt İlçesi Tandürek Dağı bölgesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyanda çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Alper Seven’in ailesi Başkan Otgöz’ü ziyaret etti.

Kahraman Komutanlar Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

Vatanı için canını ortaya koyan, çatışmalarda yaralanarak Gazi olan kahraman komutanlar, ‘Omuz Omuza yürüyoruz’ projesiyle Everest dağına çıkıp, Türk Bayrağını dalgalandıracaklar.