Çevirdi Haberleri

Çevirdi Haberleri

Muğla'da sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Muğla'da sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bisiklet turunda bir araya gelen vatandaşlar, sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Ula’da Öğretmenler Bisiklet Şehrinde Bir Araya Geldi

Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, öğretmenler, bisiklet şehri Ula’da pedal çevirdi.

Bodrum’da meydanı birbirine kattılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2,20 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, kaldırıma çıkıp ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaçmaya çalışan fakat vatandaşlarca durdurulan otomobildeki 2 kadın ortalığı birbirine kattı.

Yangın restoranı küle çevirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranın mutfak bölümünde çıkan yangında, büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, restoran ise küle döndü.

Yağış anında göz gözü görmedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede 10 dakikalık yağış, cadde ve sokakları dereye çevirdi.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Dev yolcu gemileri rotayı İsrail yerine Türkiye'ye çevirdi

Uluslararası kruvaziyer gemi işletmeleri İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalardan sonra rotalarını Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Aydın’ın Kuşadası ve Antalya'nın Alanya limanları ile İstanbul'daki kruvaziyer limanlarına çevirdi.

Çevre Yolu Yağış Sonrası Göle Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, çevre yolunu göle çevirdi.

Süslü kadınlar pedal çevirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde süslü kadınlar sürdürülebilir ulaşım ve otomobilsiz kentler için bir kez daha pedal çevirdi.

Afrika’ya 100 milyon dolarlık ihracat hedefi

Türkiye’nin su ürünleri ve hayvansal mamulleri ihracatında ilk sırada yer alan Muğla başta olmak üzere 2023 yılı hedeflerini ilk yakalayan sektör şimdi de yönünü Afrika’ya çevirdi. Türk su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü Kenya'yı radarına alırken, su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü Afrika’ya 100 milyon dolar ihracat hedefi koydu.

Danilo Zanna, Tatilin Tadını Fethiye’de Çıkarıyor

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz sezonunun başlamasıyla rotalarını tatil beldelerine çevirdi. Genellikle Fethiye ve Bodrum’da tatillerini geçiren ünlüler, masmavi denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarıyor.

Buğday Hasadı Yaygın Şekilde Başladı

Fethiye ilçesinde yağışlı havalar sonrasında buğday hasadı gecikmeli olsa da başladı. Mayıs ayı genel olarak yağışlı geçince buğday üreticisi Haziran ayını beklemek zorunda kalırken, üretici gözünü ve kulağını açıklanacak olan fiyata çevirdi.

OKUL SERVİSİ ALEV ALEV YANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürücüsünün çalıştırmak için kontağı çevirdiği okul servisi bir anda alevalırken, minibüs tamamen yandı.

ELEKTRİKTEN ÇIKAN YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde, boş bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangın sonrası ev kullanılmaz hale geldi.

SAĞANAK SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ, EVLERİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış, 15 dakika içerisinde cadde, sokakları göle çevirdi, bazı evleri su bastı.

ELEKTRİK TESİSATINDAN ÇIKAN YANGIN OTOMOBİLİ KÜLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde elektrik tesisatından çıkan yangın otomobili küle çevirdi.

MİLLETVEKİLİ GİRGİN, “EĞİTİMİ YAPBOZ’A ÇEVİRDİNİZ”

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin Milli Eğitim Bakanlığı Bütçe Görüşmelerinde yaptığı konuşmada AKP dönemindeki Milli Eğitim Bakanlarının uygulamalarından kronolojik sıralama yaparak eleştirilerini dile getirdi.

SAĞANAK YAĞIŞ CADDE VE SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 dakika süren sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla birlikte bir trafoya yıldırım düştü, bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Süslü Kadınlar Marmaris’te pedal çevirdi

Süslü kadınlar sürdürülebilir ulaşım ve otomobilsiz kentler için düzenledikleri etkinlikler çerçevesinde Marmaris'te pedal çevirdi.

10.YILDA DA KADINLAR PEDAL ÇEVİRDİ

Kadınların önderliğinde düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu onuncu yılında 32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlikte Fethiye’de kadınlar pedal çevirdi.

Yangın yönünü Okluk Koyu’na çevirdi

Dün akşam saatlerinde Marmaris Bördübet mevkiinde başlayan orman yangınında, rüzgarın şiddetini arttırması sonrası tekrar gökyüzüne alevler yükselmeye başladı.

Göcek’te deniz dibi temizliği yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, deniz dibi temizliğinde kıyıya çıkarılan çöpler görenleri şaşkına çevirdi.

Bu sergiyi gezmek için denizin 15 metre dibine dalmak gerekiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 metre derinlikte açılan seramik ve heykel sergisi, denizin dibini sergi salonuna çevirdi. Sergideki eserleri görmek isteyenler dalgıç kıyafetlerini giyerek 15 metre dalış yaptı.

23 Nisan’da mahalleyi bayraklarla donatmıştı, 19 Mayıs için de hazırlık yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 9 yıldır her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 105 Sokak'ı bayraklar, Atatürk posterleriyle donatan terzi Salih Yazgan, bu kez de ikamet ettiği kırsal mahalle Selimiye'yi bayram yerine çevirdi.

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi

Muğla Bodrum'da, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi start seremonisi yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte unutulmaz dakikalarda yaşandı.

Cennet koyunu cehenneme çevirdiler; ekipler dedektif gibi iz sürdü

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Cennet koyu, kaçak hafriyat dökümleriyle cehenneme çevirdiler. Ekipler cennet koyuna kaçak hafriyat dökenlerin peşine düştü, dedektif gibi çalışan ekipler kargo poşetlerinden dökümü yapanlar ulaştı.

Tarihi su sarnıcını eylem duvarına çevirdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki tarihi su sarnıçlarının üzerine yazılan yazılar 'bu kadarına da pes' dedirtti. Yolların bozuk olmasını protesto edenler tarihi su sarnıçlarını protesto aracı olarak kullandı.

Marmaris’te sağanak yağış etkili oluyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Oluşan sel suları yolları göle çevirdi.

Baca yangını evi kül etti 

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Ergün D.’ye ait evde bacadan çıkan yangın evi küle çevirdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatte söndürdüğü yangında Adnan Menderes Bulvarı yangın söndürme çalışmaları sırasında trafiğe kapatıldı.

Bodrum'da akıl almaz kaza

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşkına çevirdi. Virajı dönerken kamyonetin ön dingili ve tekerlekleri yolun ortasında kaldı, kamyon ise dere yatağına devrildi.