Cinayet Şüphesi Haberleri

Cinayet Şüphesi Haberleri

Annenin Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Hamile kadın için cinayet şüphesi 

Fethiye’ye tatile gelen ve eşi ile birlikte fotoğraf çektirirken 300 metrelik uçuruma düşen 7 aylık hamile 32 yaşındaki Semra A.’nın ölümünden eşi Hakan A.(40) şüpheli bulunarak; tutuklandığı ortaya çıktı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış müebbet isteği ile dava açılan Hakan A.’nın eşini uçurumdan aşağıya iteklemek suretiyle kasten öldürdüğü iddia ediliyor. 

FETHİYELİ KAYIP BURHAN İÇİN CİNAYET ŞÜPHESİ

Fethiye’nin Karagedik Mahallesi’nde yaşayan, 29 Kasım 2018’de “İzmir’e gidiyorum” diyerek kayıplara karışan 35 yaşındaki Fethiyeli berber Burhan Aykurt’un bir türlü bulunamaması akıllara cinayet şüphesini getiriyor. Kayıp Burhan için Fethiye polis ve jandarması tüm Türkiye’de aramayı sürdürürken, ATV’de “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında Burhan Aykurt’un yakınları ve arkadaşları bulunması için görüşlerini anlatıyor. Burhan Aykurt’un yanında bulunduğu iddia edilen 80 bin TL’nin elinden alınıp, öldürüldüğü tartışılıyor.