Çoşkuyla Karşılandı Haberleri

Çoşkuyla Karşılandı Haberleri

Başkan Akdenizli: “Rekor Kırdık”

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Kökten, Kayaköy’de Coşkuyla Karşılandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle buluşmaları kapsamında Kayaköy halkı ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Burada yaşadığım için Kayaköy’ün sorunlarını biliyorum” dedi.

Belediye Başkan Adayı Saatcı, Mahalle Ziyaretlerinde Coşkuyla Karşılandı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, haftasonunda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Aras'a memleketi Bodrum’da yoğun ilgi

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ankara dönüşü coşkuyla karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Seydikemer’de

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Seydikemer’de coşkuyla karşılandı.

Adını Tarihe Yazdıran Aysu, Coşkuyla Karşılandı

Kuzey Kanalı'nı yüzerek 11 saat 48 dakikada geçerek adını tarihe yazdıran 22 yaşındaki Aysu Türkoğlu, Milas-Bodrum Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Fethiye’de binlerce kişi TOGG’u karşıladı

Fethiye’ye getirilen ilk yerli ve milli araç Togg; Beşkaza meydanında toplanan binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. 

Milletvekili Adayı Tosun, Datça’da Coşkuyla Karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Datça’da büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. 

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, MARMARİS’TE COŞKUYLA KARŞILANDI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Marmaris İlçe Örgütünü ziyaret etti.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, KAVAKLIDERE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Kavaklıdere İlçe Örgütünü ziyaret etti.

ERDOĞAN FETHİYE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Öğle saatlerinde Muğla’da toplu açılış törenini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye’ye gelerek vatandaşlar ile buluştu.

Kocadon; “Bedavaya yapılacak otogarı neden 74 Milyon’a Yaptın?"

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Seçim Ofisinin açılışında, doğup büyüdüğü topraklarda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Marmaris’te Bağımsız Aday Saatcı coşkusu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris’te coşkuyla karşılandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Bağımsız Aday Saatcı, kalabalık kitlelere seslendi.

TAN VE KAYABAŞ STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Beraberinde 3. Sıra adayı Muhittin Kayabaş ile birlikte birçok sivil toplum örgütü ve meslek odalarına ziyarette bulunan her iki aday da gerek partililer gerekse STK’lar tarafından coşkuyla karşılandılar.