Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Seydikemer'de

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Seydikemer'de coşkuyla karşılandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın beraberinde AK Parti Muğla Milletvekilİ Yakup Otgöz,  AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve İl Koordinatörü İbrahim Aydın ile Seydikemer’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın; AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve AK Parti İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar tarafından coşku ve heyecanla karşılandı. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Seydikemer programı çerçevesinde ilk olarak AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın daha sonra MHP İlçe Başkanlığını ve Seydikemer Belediyesi’ni ziyaret etti. Program çerçevesinde son olarak teşkilat ve muhtarlar ile Tufanlar Dinlenme Tesislerinde bir araya gelen Prof. Dr. Ayaydın, Muğla ve ilçeleri için hazırladığı projeleri anlattı. 

Programın açılış konuşmasını AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yaptı. Büklü; “Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Buradaki ortam şunu gösteriyor; Artık Muğla susamış, artık Muğla üzerindeki ölü toprağını atıp Muğla’yı turuncuya boyamak için hazır. Biz teşkilatlar olarak hazırız. Biz önce Muğla Büyükşehir’i, ardından Cumhur İttifakıyla birlikte 7 olan ilçemizi daha fazla arttırmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç; “Biz Seydikemer’in Akdağ’ından ışığı tüttürdük. Muğla’ya Aydın Ayaydın ile aydınlık salacağız. Bunu da sizlerle birlikte canla başla çalışıp Muğla’da Cumhur İttifakı’nı kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça; “AK Parti olarak kuruluşumuzla birlikte her şey Türkiye için demiştik. 3 Kasım 2002 ile birlikte AK Parti iktidarımızla hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak denmişti. O günden bugüne Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok büyük hizmetler yapıldı. Bu hem Türkiye, hem Muğla hem de Seydikemer’de böyle oldu. Özellikle Seydikemer’in ilçe olmasından sonra 2 dönemde sayın Vekilimizin Belediye Başkanlığı döneminde çok ciddi yatırımlar yapıldı. Adeta şehir yeniden kuruldu. Bu hizmetlerin devam etmesi lazım. Bu hizmetlerin sadece Seydikemer ile sınırla kalmaması ve Büyükşehirde de aynı hizmetlerin devamı gerekiyor. Adayımızla gezdiğimiz bütün ilçelerimizde gördüğümüz tek sorun büyükşehir kaynaklı. Bu sebeple bu dönem inşallah AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak, MHP Teşkilatları olarak adayımız Aydın Ayaydın hocamızı Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak istiyoruz. İnşallah 31 Mart 2024 tarihi Muğla için tarihi bir dönem olacaktır. Muğla’nın tarihinin yeniden kurulduğunun, yeni bir sayfanın açıldığı bir tarih olacaktır” diye konuştu.

31 Mart seçimlerinde Muğla’nın AK Belediyecilik ile tanışacağını ifade eden Başkan Akdenizli: “Yıllarca Türkiye ekonomisine yön veren kurum, kuruluş ve işletmelerde üst düzey görev almış aynı zamanda üniversitelerde akademik çalışmalar yapmış, başarılarıyla siyasette ben de varım demiş, Muğla’mızı AK Belediyecilik anlayışıyla kavuşturacağına inandığım, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın Başkanımıza adaylığı hayırlı uğurlu olsun. Başarılarınıza katkı sağlamaya, oylarımızı arttırarak 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Muğla Büyükşehiri ve Seydikemer Belediye seçimlerini kazanacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM”
“Yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, “Seydikemer’den Türkiye ortalamasının üstünde bir oy alma sözü” verdim” diyen Başkan Akdenizli; “Bu sözümüzü tutmak için; Gece gündüz demeden Cumhur İttifakıyla kol kola, omuz omuza çalışacağız, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizim için asıl olan milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bunu siz değerli dava arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışarak, gönüllere girerek birlikte başaracağımıza inanıyorum. 
Hep birlikte milletimizin emrindeyiz. Muğla’mızın, Seydikemer’imizin hizmetkârıyız. Muğla’mızı AK Parti Belediyeciliğiyle buluşturmaya hazırız ve kararlıyız! 31 Mart yerel Seçimlerinin Ülkemize, Muğla’mıza ve Seydikemer’imize hayırlara vesile olmasını temenni eder; kalan 68 gün içerisinde durmak yok, yola devam diyerek; Hep beraber birlikte kazanacağız, Seydİkemer         Muğla Kazanacak” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın; “Büyükşehir Belediyesi çok önemlidir. Her ne kadar Belediye Başkanınız sizin partiden olursa olsun eğer Büyükşehir Belediye başkanı sizden olmazsa bugün olduğu gibi gerek Seydikemer’de gerek diğer ilçelerimizde Belediye Başkanlarımızın elleri kolları bağlı olur. İstediklerini yapamazlar. Her ilçede olduğu gibi Seydikemer’de de Büyükşehirde ne yazık ki hiçbir yardım ve hiçbir katkı buraya gelmemiştir! Kaderiyle baş başa bırakılan bir Seydikemer var. Ama Allah’tan bir önceki Belediye Başkanımız, şimdiki Milletvekilimiz gerekse şu anda Belediye Başkanımız olan ve bu göreve aday olan diğer aday adaylarımız, hizmete susamış arkadaşlarım sizler için her zaman hizmete hazır olmuşlardır. Mevcut Belediye Başkanımızın size Belediyenin her türlü imkanlarını getirebilmek için elinden gelen bütün gayreti göstermiş ancak Büyükşehir Belediyesinin imkanları olmadığı için ne yazık ki bir sorun ortada kalmıştır” dedi.

Muğla’ya ve Seydikemer’e yapacağı projelerden bahseden Ayaydın; “Muğla’nın ve ilçelerinin bütün sorunlarını biliyorum. Ben hizmet adamıyım. Laf üretmem iş yaparım. Ben seçildiğim takdirde hiç gocunmam, kimlere gerekiyorsa sizin mutluluğunuz ve refahınız için, sizin standartlarınızı yükseltmek için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Muhalefete gitmem gerekiyorsa muhalefete gideceğim. İktidara gitmem gerekiyorsa iktidara gideceğim. Sivil Toplum Örgütlerinin tamamına gideceğim. Çevreci dostlarıma gideceğim. Şehir planlamacılarına gideceğim. Mimarlar Odasına gideceğim. Herkese gideceğim desteklerini isteyeceğim. Sonuçta Muğla’ya ve Muğla’nın ilçelerine yapılması gereken hizmeti onlara anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN