Cumhuriyet 100 Haberleri

Cumhuriyet 100 Haberleri

Ortaca Gençlik Merkezi inşaatı yükseliyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapımı başlanan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor.

Fethiye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de coşkulu bir törenle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı. 

Muğla’da 100. yılda 100 hatim okundu

Muğla’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı etkinliği sebebi ile 100 hatim okundu.

Muğla’da 100’üncü yıl kutlamaları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları için farklı etkinlikler düzenliyor.

Athena, Fethiye’ye Geliyor

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

Başkan Karaca, paraşütle atlayarak Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Bodrum’da nefes kesen gösteri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı Kutlamaları çerçevesinde 100 kişi aynı anda Çökertme Türküsü eşliğinde oynadı. Ardından SOLO TÜRK gösterisi nefes keserken, gösterileri binlerce kişi izledi.

Tarihi Amos Antik Kenti'nde bin 700 yıl sonra ilk konser

Muğla’nın Marmaris ilçesi Turunç Mahallesi'nde bulunan ve Karia Uygarlığının başkenti Amos Antik Kenti'nde Marmaris Ticaret Odası organizasyonu ile bin 700 yıl sonra ilk defa elektik kabloları çekilip aydınlatılarak, Cumhuriyet'in 100. yılına özel konser düzenlendi.