Dans Haberleri

Dans Haberleri

Dünya Dans Günü etkinliğine yoğun ilgi

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

Dönefis’in 2. Şubesi Hizmete Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

“Gökyüzünün Sarsılmaz Gücü” Bodrum Semalarında

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Halk Dansları Festivali rüzgarı esti

Marmaris’te düzenlenen iki günlük dans festivali izleyenleri coşku dolu anlar yaşattı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kültür sanat etkinliklerine her zaman destek olduklarını belirterek konuklara teşekkür etti.

1455 Genç Fidan Okula Hazır

Marmaris’te 1455 genç fidan, okul önce yaz kurslarında “halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı” kurslarıyla önümüzdeki hafta açılacak okullar öncesi moral depoladı.

Bodrumlu Milliler Dünya İkincisi Oldular

Bodrum Dans Kulübü Milli Sporcuları, Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Finallerinden de şampiyon olarak döndüler.

Çırılçıplak İntihara Kalkıştı

Bodrum’da rezidansta çırılçıplak intihara kalkışan şahıs, kendisi için açılan minderin üzerine atladıktan sonra kaçmaya başladı. Şahıs, ekiplerce yakalandı, hastaneye kaldırıldı.

FETHİYESPORLU SEZER, RÖNESANS REZİDANS'TA ENKAZDA KALAN SPORTİF DİREKTÖR HAKKINDA KONUŞTU

Etimesgut Belediye'den Fethiyespor'a transfer olan Sezer Özmen, Türkiye'yi vuran deprem ve enkazda kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut hakkında konuştu.

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ ZENTARA’DA EĞLENDİ

Fethiye Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesinin “Creating a School Environment for Active Participation” isimli Erasmus+ KA2 projesinin Polonya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdiği proje etkinliğinin son durağı Zentara Beach Kitchen oldu. Öğrenciler programın son gününde doyasıya dans ederek birbirinden lezzetli Türk yemeklerini tattılar.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

MENTEŞE’DE 14 FARKLI BRANŞTA SPOR VE DANS KURSU

Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak çocuk ve yetişkin olmak üzere iki dalda verilecek olan kış dönemi kurslarına kayıtlar başladı. Kurs başvuruları, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar devam edecek.

MAKAM ARACI GELİN ARABASI OLDU, HÜLYA MURADINA ERDİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan down sendromlu 22 yaşındaki Hülya Er'in gelin olma isteğini kırmayan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, makam aracını düğün arabası olarak hazırlatarak, Hülya'nın isteğini yerine getirdi. Temsili düğünde Başkan Uzundemir ile dans eden Hülya, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

ZUMBA TUTKUNLARI MARMARİS’TE BULUŞTU

Spor ve dans tutkunlarını bir araya getiren Zumba Holiday organizasyonu Marmaris'te geniş bir katılımla düzenlendi.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Elif Tokmak ve Sarper Mert Demirel, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

Çocuklara 26 farklı branşta ücretsiz kurs

Menteşe Belediyesi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından; ahşap boyama, bağlama, ebru, gitar, güzel yazı, halk oyunları, hızlı okuma, keman, kilim dokuma, makrome örgü, model uçak (Ata), mozaik, origami, resim, ritim atölyesi, takı tasarım, futbol, karate, basketbol, kort tenisi, masa tenisi, jimnastik, pilates, satranç, dans ve basketbol olmak üzere toplam 26 farklı alanda verilen yaz kursları yoğun katılımlar ile devam ediyor.

‘Neşeli Orman’ Menteşe’de çocukları eğlendirdi

Neşeli Orman isimli müzikli çocuk tiyatrosunu aileleri ile birlikte ilgiyle izleyen her yaştan çocuklar; oyun sırasında çalan şarkılar ile de bol bol dans ederek eğlendiler.

Kenan söyledi, Beren eğlendi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, tatil yaptığı Bodrum'da bir beachte eline mikrofonu alarak şarkı söyledi, eşi Beren Saat de dans ederek ona eşlik etti. Doğulu'yu sahnede görenler ise mini konserin tadını çıkardı.

Dans için gelen öğrenciler, tarihi arastayı gezdiler

Muğla'da düzenlenecek olan uluslararası festival için Gürcistan, Osetya ve Kafkasya'dan Muğla'ya gelen öğrenciler Menteşe'de bulunan tarihi arasta meydanını gezdi.

Türkiye Şampiyonası Bodrum’da yapılıyor

Modern ve Çağdaş Dans, Show Dans ve Caz Dans Türkiye Şampiyonası, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Marmaris’te kutlamalar devam ediyor

Marmaris'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir resim sergisi açıldı. Ayrıca dans festivalinin ikinci gününde de birbirinden renkli görüntüler 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda sahnelendi.

Marmaris’te 19 Mayıs kutlamaları başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dans festivali ile başladı.

Yöresel dans festivali devam ediyor

Fethiye yöresel dans festivali, Beşkaza meydanında devam ediyor. Festival kapsamında saat 18:30 ve 21:00 arasında dans gösterileri sergilendi.

Yöresel Lezzetler Halkla Buluştu

Fethiye Yöresel Dans Festivali, Beşkaza Meydanı’nda başladı. Festival kapsamında birçok yöresel yemekler yapılarak halka ikram edildi.

El Emeği Standları Beşkaza Meydanı’nda

El Emeği Göz Nuru stantları, Yöresel Dans Festivali kapsamında 2 gün boyunca Beşkaza Meydanı’nda olacak.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, YAŞLI ÇINARLARLA DÜNYA DANS GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikle Nilüfer Caner 100 Yaş Evi'nde üniversite öğrencileri ile 60 yaş üzeri vatandaşlar Dünya Dans Gününde bir araya geldi.

ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ

Uluslararası Halk Oyunları Festivali, Beşkaza Meydanı’nda birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte Ukrayna, Litvanya, Moldova, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan’dan gelen çocuklar dans gösterileri sergiledi.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM’DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi’nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.