Daveti Haberleri

Daveti Haberleri

Menteşe Belediye Tiyatrosu yoğun bir taleple kapalı gişe oynuyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu 2024 yılının başından beri tüm oyunlarını yoğun bir taleple kapalı gişe oynuyor. Mayıs ayında sahnelenecek 3 oyunun davetiyeleri ise şimdiden tükendi.

Muğla BİLSEM’in rekor sayıdaki projesine bölge finali daveti

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretimini sürdüren ve aynı zamanda üstün zekalı öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 12 projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 2204 ortaokul araştırma projelerinde ortaokul kategorisinde Ege Bölge finaline davet edildi.

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

Gaziler Ve Şehit Yakınları İçin Yemek Düzenlendi

Marmaris Kaymakamlığı ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınlarını 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile yemek davetinde buluşturdu.

Karaca esnafların aşure dağıtımına katıldı

Fethiye’de Dispanser Caddesi 501 sokak üzerinde iş yeri olan esnaflar bir araya gerek aşure gününde kazan kaynattı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca esnafların daveti üzerine aşure dağıtım alanına geçti. Vatandaşlar Karaca’ya ilgi gösterdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL'ÜN DAVETİNE İCABET EDEN ERDOĞAN, SOĞANCI AİLESİ'NİN KONUĞU OLDU

Toplu açılış ve bir dizi program için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrası Muğla Menteşe'de yaşayan Soğancı Ailesi'ne misafir oldu. Ailenin üniversitede okuyan kızları Ayşegül Soğancı'nın davetini kırmayan Erdoğan Soğancı Ailesi'ni sevindirdi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

Yol kenarındaki kurumuş ağaç parçaları yangına davetiye çıkartıyor

Muğla'nın Dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nın yer aldığı bölgedeki ormanlık alanda yol kenarındaki kurumuş ağaç parçaları ve odunlar yangına davetiye çıkartıyor.

Topallar sülalesi yıllar sonra ilk defa bir araya geldi

1500'lü yıllarda Menteşe Beyinin daveti ile Muğla'ya yerleşen Muğla'nın köklü ailelerinden 'Topallar' sülalesinin 200 ferdi ilk defa bir araya gelerek hasret giderdi.

RATEM’DEN ANKARA ÇIKARMASI

RATEM, yıllardır ısrarla talep ettiği radyo-TV yayıncılarına resmî ilan verilmesi konusu ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman’ın davetiyle katılım gösterilen “Basın Kanunu Düzenlemesi” toplantısında söz alan RATEM Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetcioğlu, RATEM’in çalışmaları hakkında bilgi paylaşarak radyo televizyonlara resmî ilan verilmesi konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Marmaris Kaymakamlığı, yardımlaşma vakfına kayıtlı vatandaşlara iftar programı düzenledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar yemeği davetine Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı vatandaşlar ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Doğa Ve Doğallığı Konuştular

Not Defteri Grubu’nun daveti ve Ekolojik Yaşam Uzmanı ve Yazar Erkan Şamcı’nın katılımı ile FETAV’ da doğa ve doğallık ile ilgili olarak söyleşi düzenlendi.

1,5 milyon KOBİ’ye Akıllı KOBİ ile dijital dönüşüm daveti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa, işinde dijital dönüşümü gerçekleştirmek isteyen KOBİ’ler için hayata geçirilen Akıllı KOBİ platformunu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel’in katıldığı online bir basın etkinliği ile duyurdu.

Mahalle muhtarları MİTSO'da

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in daveti üzerine Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban'ın da olduğu mahalle muhtarları MİTSO'da bir araya geldi. Muhtarlar, orman yangınına hazırlıksız yakalanıldığını belirterek "En azından bundan sonraki yangınlar için şimdiden hazırlıklı olmalıyız" dediler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yangından etkilenen mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek harita üzerinde açıklamalarda bulundu ve muhtarlara yangın söndürme tüpleri armağan etti.

Muğla Emniyet’i kan bağışladı

Türk Kızılay'ının kan ihtiyacının karşılanması amacıyla kan merkezleri dışında gezici ekipleri de kan ihtiyacının karşılanması amacıyla kurumların daveti üzerine kan bağışı alıyor.

Dükkân kapatanlar 2. El’e koşuyor

Fethiye’de Karaçulha Mahallesi Çalıca Pazar yerinde haftanın Çarşamba günleri kurulan 2. El pazarında özellikle yöredeki yabancı uyruklu vatandaşlar ile bazı gençler maske ve sosyal mesafeye uymadan alışveriş yaparken, bazılarının da bu kalabalık ortamda sigara içmeleri koronaya davetiye çıkarıyor. İkinci el pazarında daha çok pandemi etkisi ile dükkân kapatanlar ve evinde kullanmadığı eşyası olanların satış yaptığı öğrenildi.

FTSO’dan TOBB Başkanına Ziyaret

TOBB 73.Genel Kurulu için Ankara’da bulunan FTSO Başkanı Akif Arıcan, FTSO genel kurul delegeleri ile birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Babadağ Teleferik Projesindeki başarısından ötürü Akif Arıcan’ı tebrik eden Hisarcıklıoğlu, Arıcan’ın Babadağ Teleferik Projesi temel atma töreni davetini de memnuniyetle karşılayarak mutlaka katılacağını söyledi.

Güç Birliği Fakülte'de Toplandı

Fethiye Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu şubat ayı toplantısı, MSKÜ Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar'ın daveti üzerine eğitim öğretime şubat ayında başlayan Fethiye İşletme Fakültesi binasında yapıldı.