Değişim Haberleri

Değişim Haberleri

23 Nisan koltuk değişimi yapıldı

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Muğla Yeşilay’da Kan Değişimi

Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı. Divan başkanlığını Yeşilay Ege Bölgesi Koordinatörü Ümit Ülkü’nün yaptığı genel kurulda diğer divan üyeliklerine ise Ali Erbenlioğlu ve Rukiye Gül getirildi.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Balcı, 'Muğla'da değişim rüzgarlarını estireceğiz'

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde başladı.

Deniz ve Kara Hortumları Tetikleniyor

Dünya genelinde iklim değişikliğine bağlı olarak ekstrem hava olaylarında her geçen gün artış yaşanırken, bu değişimlerin kara ve denizlerde yaşanan hortumları tetiklediği açıklandı.

Yeni Başkan Murat Yalçın Oldu 

Fethiye'nin Nif Mahallesi'nde 2020 yılında kurulan Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneğinde başkanlık değişimi gerçekleşti. 

Öztrak, “Ben geçen defa bununla ilgili görüşlerimi açıklamıştım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu’dan Ankara’ya başlattığı değişim yürüyüşüne ilişkin, “Ben geçen defa bununla ilgili görüşlerimi açıklamıştım. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok” dedi.

Fethiye Rotary Kulübünde Başkan Değişimi Yapıldı

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Grida Port'da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemek organizasyonunda başkan değişikliği yapıldı.

Milletvekili Adayı Saatcı,Sanayi Bölgesinde Esnafı Ziyaret Etti

Saatcı: “Muğla’nın dört bir yanı, değişime odaklanmış” dedi.

Tosun, ‘Önce Büyükşehir yasası değişecek’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın her ilçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve muhabbetiyle karşılandıklarını söyleyen Tosun, “Gittiğim her yerde bu teveccühü görüyorum. İYİ Parti’nin Muğla’da yükselen bir grafiği var çünkü Muğla siyasetine güçlü bir seçenek sunuyoruz.” dedi.

İYİ PARTİLİ TOSUN: 14 MAYIS’TA DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nda memleketi Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, “Bodrum’da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki; 14 Mayıs’ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi. 

Motorine zam!

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 67 kuruş zam yapıldı. Benzin grubunda ise herhangi bir artış yaşanmadı.

MİLLET İTTİFAKI’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinin önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu topyekun bir değişimin başlangıcı. Birleşe birleşe kazanacağız. Aday ben değilim, aday hepiniz" dedi.

ZİRVE SPOR’DA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

Ligde başarılı sonuçlar alan ve TVF 1. Lige katılma hedefi için çalışan Lokman Hekim Zirve Sporda başkan değişikliği gerçekleşti. Kulüp başkanlığı görevini yürüten Buğra Kaan Günay yerini Onursal Başkan İbrahim Erdem’e teslim etti. 

MÜSİAD FETHİYE’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şube 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Kemal Tufan bayrağı Mehmet Atlı ve ekibine devretti. 

İYİ PARTİDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 3’ncü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede divan başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları oldu.

UYSAL, “ZAMANINDA SÖYLENMEMİŞ SÖZÜN ANLAMI YOKTUR”

2022-2023 İlköğretim Haftası nedeni ile Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal bir basın açıklaması yaptı. Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal açıklamasında yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarı dileyip, geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitimde yaşanan değişimden bahsederek okullar ile ilgili sorunlara değindi.

KALORİFER KAZANI DEĞİŞİMİ YAPTIRILACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Kalorifer kazanı değişimi yaptırılacaktır.

FETHİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE DEĞİŞİM

Fethiye’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atandı.

BAYRAĞI OĞUZHAN TEKE DEVRALDI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

GİRGİN SEYDİKEMER’DE: İNSANLAR YATAĞINI ARAYAN BİR SU GİBİ SANDIĞI BEKLİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu. “Ekonomik kriz halkımızı öyle bir cendere altına almış durumda ki, insanlar yatağını arayan bir su gibi sandığı bekliyor. Daha önce iktidara destek veren vatandaşlarımızdaki değişim bile gözle görülecek kadar açık” diyen Girgin şu açıklamalarda bulundu:

ADM’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

YALÇIN MERKEZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI ADM Elektrik Dağıtım şirketi genel müdürlüğü kararnamesi ile ADM Fethiye Müdürü Fatih Yalçın Muğla Merkez Bölge müdürlüğüne atandı. Fatih Yalçın’ın 15 Ağustos Pazartesi günü göreve başladığı öğrenildi.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

Deva Partisi İl Başkanı’ndan Açıklama

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı. Yeni göreve gelen DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay tarafından yapılan açıklamada “Muğla’da Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen arkadaşımız ve yanındakiler, yönetimdeki performans yetersizliğinden dolayı görev değişikliği yapıldı” dedi.

Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı

Fethiye Kent Konseyi Ekoloji Meclisi tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Ekolojik Farkındalık Ve İklim Değişimi Çalıştayı yapıldı.

Yeminli Mali Müşavirler Odası seçime gidiyor

Yeminli Mali Müşavirler Odası 5 Haziran'da Ankara'da seçime gidiyor. Seçime uzlaşı grubuyla, değişim grubunun katılacağı öğrenildi.

26 yıl önce yandı, yeşil ile mavi tekrar buluştu

Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 2 Eylül 2006 yılında Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Emecik köyünde çıkan ve 45 hektarı ormanlık alan olmak üzere 100 hektar orman ve tarım arazisinin 2006 ve 2020 yılları arasındaki değişimini paylaştı.