Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

CHP’de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demir, yaptığı açıklamalarda değişimin en önemli merkezlerinden birinin Muğla olacağını ifade etti. Sözlerine devam eden Demir, “İki kongreler oldu, delegeler oluştu. Muğla’nın il delegeleri yine il başkanımızı seçecekler iki aday yarışıyor. Her ikisine de başarılar diliyorum. İki yiğit arkadaşımız, iki genç arkadaşımız partisi için ülkesi için çaba gösteren iki partili delikanlımız bizde bundan övünç duyuyoruz. Demokrasinin gereği yerine getiriliyor, hiç olmasa bir yarış var her zaman bir heyecandır. Az önce arkadaşımızın dediği gibi,”Galatasaray olmasa Fenerbahçe bu kadar konuşulmaz ya da tersi, onun gibi bir şey“ yaşamın bir gereği siyasette de bu önemli bir hareket getirecek. Mutlaka Türkiye’de önemli bir değişime neden olacak. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi değişimi öne çıkaran bir hareket olur, dileğimiz o. Her iki taraf da diyor ki “ Biz yineleneceğiz.” Hepsine başarılar diliyoruz. Ben Muğla için umutluyum, Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak diye düşünüyorum. Ben 1999 yılında İzmir’de 1.Bölge’de ön seçimde Milletvekilli aday adayıydım ve seçimlere girdik. Biliyorsunuz o yıl Cumhuriyet Halk Partisi seçimlerde barajı aşamadı ve Türkiye Millet Meclisinde de temsil edilmedi. Ama biz hep beraber yurtseverler, Atatürkçüler ve vatanını yurdunu seven insanlar bir araya geldik ve yoğun çalışmayla, dayanışmayla bir araya gelerek bir sonraki seçimde, 2002 erken yapılan seçimlerde İzmir’den hiç milletvekilli çıkaramadığımız bir önceki döneme göre 24 milletvekilinin 16’sı çıkarmıştı. Bu yenilginin pozitif enerji yaratacağını tekrar insanlar da bir heyecan yaratıp, değişimle birlikte yeniden önce yerel de sonra genel de bizler olacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN