Dilekçe Haberleri

Dilekçe Haberleri

Komşusunu bıçaklayıp, arabaları çizdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir sitede akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi site sakinlerine zorluk çıkarırken, şahsın son olarak komşusunu bıçaklayıp arabaları çizdiği öğrenildi. Adeta diken üzerinde yaşadıklarını belirten site yöneticisi ve sakinleri yetkililerden yardım istedi.

Fırıncıların Sorunları FTSO’da Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör toplantısına katılan Fethiye ve Seydikemer’de faaliyet gösteren fırıncılar, artan maliyetler sonrası zor durumda olduklarını belirterek, hazırladıkları dilekçeyi FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya sundu.

Bodrum Kent Konseyi Çocuk Meclisi, ilk dilekçesini Başkan Aras'a verdi

Bodrum Kent Konseyi'nin çalışma yönergesinin 11. maddesi gereğince kurulan Çocuk Meclisi, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

EYT’Lİ VATANDAŞ, DİLEKÇESİNİ VERDİ

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar)Kanun Teklifi’nin Meclis’te kabul edilerek, Resmi Gazete’de yayımlamasının ardından, Fethiye’de yaşayan EYT’li vatandaşlar da sabah erken saatlerden itibaren Fethiye Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü’ne müracaat ettiler

FETHİYE’NİN TERSANE SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Çiftlik Belediyesi tarafından 2011 yılında özel yat çekek ve imalat alanı olarak planı onanmış 150 dönümlük alanda 10 yılı aşkındır mağduriyet yaşayan tapu maliklerinin ,2020 yılındaki emsal verilerek yapılaşma koşullarının belirlenmesi talebiyle, Fethiye Belediyesi’ne verdiği dilekçe Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülerek kabul edildi.

Vatandaşlardan Elektriğe İtiraz

Elektriğe gelen 5’e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “CHP dilekçe verilerek başvuru yapılıp kurulan bir parti değil”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da törenle kutlandı. Törende konuşan CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “CHP dilekçe verilerek başvuru yapılıp kurulan bir parti değil. Her şartta Cumhuriyet’in teminatı olmasını buna borçludur.” dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu İstifa Dilekçesini Verdi

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, kulüp başkanlığı ve yönetimden istifa etmek için istifa dilekçesini yönetime verdiğini açıkladı.

ÇOCUKLARDAN MUHTARA PARK YAPILMASI İÇİN DİLEKÇE

Çocuklar Taleplerini Dilekçeyle Bildirdi Fethiye Karaçulha Mahallesi’nde çocuklar, park yapımı için Muhtar Mustafa Gizli’ye kendilerinin kaleme aldığı dilekçe ile talepte bulundular. Konunun takipçisi olacağını ve ilgili mercilere aktarılacağının sözünü veren Muhtar Gizli, gençlere teşekkür etti.

Akmaz İçin İtiraz Yapıldı

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nün Akmaz’ın halka kapatılmasınun yolunu açan imar değişikliğine ilk itiraz yapıldı. Akmaz’ın olduğu bölgede yer alan Günlükkent Sitesi’nin başkanı Osman Günerkaya itiraz dilekçesini Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti.