Doğum Günü Haberleri

Doğum Günü Haberleri

Başkan Akdenizli; “Yörüklerin Vekili Yakup Otgöz'ün 67’nci Yaşını Kutladık”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Muğla Büyükşehir Türkan Saylan’ın 88. Doğum Günü’nü Konserle Kutladı

Tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) eski genel başkanı Türkan Saylan için 88. doğum gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi anma konseri düzenledi.

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

Başkan Akdenizli ve Rafet El Roman'a Doğum Günü Sürprizi

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli ve sevilen sanatçı Rafet El Roman, aynı sahnede doğum günü pastası kesti.

Başkan Akdenizli'ye doğum günü sürprizi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Personeli, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli için sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Özcan Deniz, Orhan Gencebay’ın doğum gününü sahneden kutladı

Bodrum Yalıkavak Günay sahnesine çıkan Özcan Deniz, sahnede Orhan Gencebay’ın doğum gününü kutladı.

Başkan Karaca’ya doğum günü sürprizi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı.

Depremzede Elif’e sürpriz doğum günü

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’nın Ortaca ilçesine Elbistan ilçesinden gelen Maden ailesinin 5 yaşındaki kızları Elif için Ortaca Kaymakamı ve Belediye Başkanı sürpriz doğum günü düzenledi.

Eren Albayrak’ın doğum günü kutlandı

Bodrumspor’lu Eren Albayrak’ın doğum günü kutlandı.

“Merhaba”, logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

KAZADA ÖLEN CEREN'İN SON GÖRÜNTÜLERİ VE OLAY YERİNDE YARDIM ÇIĞLIKLARI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkollü olduğu ileri sürülen M. B. isimli şahsın Kullandığı otomobil kontrolünden çıkıp, dereye uçan otomobilde arkadaşı Öykü Kasımoğlu ile hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın, kazadan 4 saat önceki doğum günü paylaşımı ve olay yerinde bir vatandaş tarafından görüntülenen o anlarda M.B isimli şoför tarafından 'ölüyor ölüyor yetişin' dediği yardım çığlığı attığı görüntüler ortaya çıktı.

SELİN KÖKTENER’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in eşi Selin Köktener’e sürpriz doğum günü programı düzenlendi. Düzenlenen programda Selin Köktener’in mutluluğu yüzünden okundu.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

TÜRK MÜZİĞİNİN ÜNLÜ İSMİ KARABÖCEK'E SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Muğla'daki bir restaurantta sahne alan Türk Müziğinin güçlü seslerinden Gülden Karaböcek'e sahnede sürpriz doğum günü düzenlendi.

BAŞKAN OKTAY, ZEHRA BEBEĞİN DOĞUM GÜNÜNDE YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Muğla Marmaris'te yaşayan Dağ çiftinin 1 yaşına basan SMA Tip 1 hastası kızları Zehra'nın doğum günü kutlamasına katılan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris halkını Zehra'nın kampanyasına destek olmaya çağırdı.

MUĞLASPOR'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bölgesel Amatör Lig ekibi Muğlaspor, 1 Ekim'de başlayacak olan lig için hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaca’ya sürpriz doğum günü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Belediye binasında yapılan kutlamada, Karaca personellerin alkışları arasında salona girdi.

Hollanda Kral Günü, Ankara Büyükelçisi Kwaasteniet’in katılımı ile Marmaris’te kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Hollanda Kralı Willem Alexander'in doğum günü münasebeti ile 'Hollanda Milli Günü' kutlama resepsiyonu düzenlendi.

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

“Adalet, Sizsiniz” oyunu Bodrum’da sahne aldı

Şair ve yazar Nazım Hikmet Ran'ın 120'nci doğum günü dolayısıyla hazırlanan etkinlikler kapsamında, 'Adalet, Sizsiniz' oyunu Muğla'nın Bodrum ilçesinde tiyatroseverlerle buluştu.

Bill Gates ve Jeff Bezos’un Bodrum'a gelme nedenleri ortaya çıktı

Dünya'nın en zengin iki iş insanı Bill Gates ve Jeff Bezos'un Bodrum'a gelme nedenleri ortaya çıktı. Bill Gates'in doğum günü partisi içim özel bir gece düzenlemek amacıyla Bodrum'a geldiği, Jeff Bezos'un da Gates'in doğum günü partisine katılmak Bodrum'da bulunduğu öğrenildi.

Demet Akalın’dan yangın bölgesinde konser

Ağustos ayından Bodrum'da 11 gün süren yangında yaptığı sosyal medya yayınlarıyla yardım isteyen ve 2 tır yardımın gönderen ünlü sanatçı Demet Akalın yangın bölgesinde ücretsiz halk konseri verdi. Konserde doğum günü olan bir kız çocuğuna ise sahnede giydiği ayakkabıları çıkarıp hediye ederek spor ayakkabılarını giydi.

Yangında köpeğinin kulübesi yanmıştı, minik Merve’nin hayali gerçek oldu

Marmaris'te meydana gelen yangın nedeniyle beslediği köpeğine ait kulübenin yanması sonrasında doğum gününde yeni bir kulübe dileyen minik Merve'nin isteği gerçek oldu.

Alev savaşçısına sürpriz doğum günü

Muğla'da 29 Temmuz'da başlayan orman yangınlarında Köyceğiz dışındaki büyük ölçekli yangınlar söndürüldü.

2 Ay yoğun bakımda kaldı, doğum gününde uyandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde korona virüs nedeniyle yaklaşık 2 ay yoğun bakımda kalan ve doğum gününde uyanan 60 yaşındaki Zehra Akar, hastaneye ilk girişinden 2,5 ay sonra alkışlarla taburcu edildi.

Başkan Aras, Genç Cumhuriyetimizin doğum günü de bugündür

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Balcı, “Olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldı”

Sinema ve dizi oyuncusu Özlem Balcı, ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından diziye bir aylık ara verilince; memleketi Fethiye’ye koştu. Geçtiğimiz ay Netflix’ten teklif alan ancak uygun olmayan sahneler nedeniyle kabul etmeyen Özlem Balcı, “Reis filminde Emine Erdoğan’ı canlandırdığım için olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışıldı” şeklinde ifadeler kullandı. Fethiye’de arkadaşı Özlem Başar’a, Barbun Restoran’da sürpriz bir doğum günü düzenleyen Özlem Balcı; kendisinin de doğum gününün 25 Mart olduğunu belirtti. 

Doğum gününe 1 hafta kala erkek arkadaşı tarafından öldürülen Bensu, son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde erkek arkadaşı Serhat K. tarafından silahla öldürülen Bensu Narlı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir hafta sonra doğum günüydü

Muğla’nın Milas ilçesi Burgaz Mahallesinde dün akşam eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki Bensu Narlı, Güllük Mahallesinde toprağa verilecek.