Yunus Önder'den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671'ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL'lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Tarihi Elmalı yağlı güreşlerinde yerini alıp güreş ağalık ihalesine katılan iş insanı Yunus Önder 12 milyon 875 bin TL’ye kadar çıkarak ağalık ihalesinde ikinci oldu. Önder; bu günün doğum günü olduğunu, bu güreşlerde ağalık ihalesine katılmaktan büyük bir şeref duyduğunu belirtip; ‘’Bu topraklarda doğan bir kardeşiniz olarak Elmalı Belediyespor’a 1 milyon TL bağış yapıyorum’’ dedi.

İş insanı Yunus Önder’in bu davranışı spiker ve güreşi izleyen seyirciler tarafından da takdirle karşılandı. Ünlü iş insanı Yunus Önder duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: ‘’Beni bu organizasyona davet eden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk başta olmak üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek beyefendiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep hayalimdi çünkü bir insan önce doğduğu yere faydalı olmalı. Ben de bu nedenle böyle bir bağışta bulundum. İnsan geldiği yeri asla unutmamalıdır. Allah’a sonsuz şükür olsun ki bu güzel günleri bize gösterdi. Doğum günümün de bu güne denk gelmesi ve bu günü hep beraber kutlamak beni ziyadesiyle memnun etti.

Herkese saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.’’
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN