Doktor Haberleri

Doktor Haberleri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Oxford'a

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi ve Metinbilim Enstitüsü Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gülden Yüksel, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu kapsamında İngiltere'nin Oxford Üniversitesine gitmeye hak kazandı.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Dalgıç Atandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.

Başkan Akdenizli’den İçleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Fethiye’de Dr. Muhittin Özkan’ın Son Yolculuğuna Yoğun Katılım

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Doktor Muhittin Özkan, Hayatını Kaybetti

Fethiye'de doktorluk ve İlçe sağlık müdürlüğü yapan Muhittin Özkan, hayatını kaybetti.

Milas’ta görev yapan doktor amansız hastalığa yenik düştü

Muğla’nın Milas ilçesinde uzun yıllar aile hekimi olarak çalışmakta olan Dr. Ali Özbey (59) amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Marmaris Kaymakamı Kaya 2024'e Sahada Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Prof. Dr. Eryılmaz aday adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz, İyi Parti’den Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adayı Eryılmaz, “15 yıl Antalya’da, Fethiyeli bir doktordum. Şimdi, Fethiye’nin doktoru olarak sorunları çözmeye adayım” dedi.

Muğla Büyükşehir Türkan Saylan’ın 88. Doğum Günü’nü Konserle Kutladı

Tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) eski genel başkanı Türkan Saylan için 88. doğum gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi anma konseri düzenledi.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu

Aydın-Muğla karayolunda seyreden 09 ACE 884 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu. Meydana gelen trafik kazasında Çine Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Güliz E. yaralandı.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Kalp Günü Etkinliği Düzenlendi

Muğla Yücelen Hastanesi “Kalp Merkezi” doktorları kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla hastanenin konferans salonunda “ Muğla Tazelenme Üniversitesi Öğrencileriyle ” bir araya geldi.

Ağır Yaralanan Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki Ayşe Akı isimli kadın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Muğla Eah’da Geriatri Uzmanı Kabadayı Hasta Kabulüne Başladı

65 yaş üstü bireylerin şeker, hipertansiyon, kemik erimesi gibi dahili hastalıkların teşhis ve tedavisine yönelik Geriatri Uzmanı Sinem Sağlanmak Kabadayı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta kabulü devam ediyor.

Ücretsiz İkram Edilen İçecekler Takdir Topluyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

O Doktor Konuştu 

Muğla'da geçen ay muayene sırasında cinsel istismara uğradığını öne süren E. Ç.'nin (17) anlattıklarının ardından Doktor Ufuk Salman açıklamalarda bulundu.

Genç kıza iftira suçundan soruşturma açıldı

Muğla’da 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan doktor U.S. tahliye edilirken, şikayetçi olan E.Ç. isimli genç kıza ise iftira suçundan soruşturma açıldı.

Muğla'da Taciz Skandalı ! Doktor Cinsel İstismarda Bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen doktor Ufuk S. (31) gözaltına alınıp, tutuklandı.

Rampadan araç uçtu, kadın doktor sürücünün parmağı koptu

 Muğla’da meydana gelen trafik kazasında İstanbul’da görevli kadın doktor, Sakartepe Akyaka girişi son virajdan Akyaka yoluna uçtu. Sürücü kadın yaralanırken, kopan serçe parmağı itfaiye ekipleri tarafından bulunarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Necdet Doğu hayatını kaybetti 

Muğla Yücelen Hastaneleri kurucu Başhekimi Biyokimya Uzmanı Doktor Necdet Doğu hayatını kaybetti.

Deprem bölgesinde yaralar sarılıyor

Menteşe Belediyesi bünyesindeki bir doktor ve bir sosyolog ile Hatay, İskenderun ve Defne’de depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını yürüten Dayanışma Gönüllüleri kampına katılarak depremzedelere destek verdi.

MSKÜ ÖĞRETİM ÜYESİ AKDOĞAN'A HARVARD’DA FULBRİHT BURSU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Özmen Akdoğan’ın Fulbright doktora sonrası Araştırma Burs Programı desteklenmeye değer görüldü.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE RUS DOKTORLAR ELELE

Türkiye’nin güney ve güneydoğusunda meydana gelen ve milyonlarca vatandaşımızı  etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bölgeye şu ana kadar 34 yardım tırı gönderen, İskenderun’da her gün binlerce kişiye sıcak yemek çıkartan Fethiye Belediyesi, bu defa da Fethiye’de yaşayan Rus sağlıkçılar ile işbirliği yapıyor.

DARP EDİLEN DOKTOR KONUŞTU

Fethiye’de 12.12.2022 tarihinin sabah saatlerinde poliklinik görevi sırasında darp edilen doktor konuştu.

DOKTORLAR 12.12.2022 TARİHİNDE ŞİDDETLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin tarafından 12.12.2022 tarihinde yaşanan şiddet ile ilgili basın açıklaması yapıldı.