Durumu Iyi Haberleri

Durumu Iyi Haberleri

Saydam, ‘Gelir İle Öğrencilere Burs Vereceğiz’

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek için keşkek, börek ve çorba kermesi düzenledi.

Eski Bakan Zeybekci’nin sağlık durumu iyi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, geçirdiği kazada yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Köyceğiz’e yardım eli uzatıldı

Fethiye Belediyesi ve AHBAP Derneği işbirliğinde Köyceğiz yangınında zarar gören ve ekonomik durumu iyi durumda olmayan vatandaşlara beyaz eşya yardımında bulunuldu.

Sevindik, “Öğrencilerimiz beklenti içerisinde”

Fethiye ve çevresinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs yardımı yapan FETAV gönüllüleri bursa ihtiyacı olan öğrenciler için kolları sıvadı. Öğrenciler ile arada aracı olmamasının güzel bir şey olduğunun altını çizen Emekli bankacı Elhan Sevindik, “Özellikle bu olaya çok sevindim çünkü birçok dernek iyi-kötü yardımlarını yapıyorlar ama buda aracısız direk öğrenciyle, öğrencinin iban numarasına para göndererek aracısız iletişim kurabilirsiniz. Bu çok önemli bir şey aklınızda ufacık bir soru işareti kalmıyor” ifadelerini kullandı.

2 bin kilometre uzaklıktan yüreklere dokunan el

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünde görev yapan güvenlik güçleri, Milas'ta ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan aile için yardım topladı. Toplanılan yardımlarla Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından alınan koyun aileye teslim edildi.

Filiz Akın Bodrum’daki hastane odasından son halini paylaştı

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlık durumu iyiye giden sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın, hastaneye yatırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumu ile ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

Ayak bileğini kıran Azeri itfaiye erinin sağlık durumu iyiye gidiyor

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangını için Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev tarafından görevlendirilen ilk 100 kişilik kafilede bulunan ve Hisarönü mevkiinde yangınla mücadele ederken düşerek ayak bileğini kıran 23 yaşındaki Elnur Aliyev'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Muhtar, hayırseverlerden topladığı bisikletleri çocuklara dağıtıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bisikleti olmayan bir çocuğun yardım istemesi üzerine geçen yıl azalarıyla birlikte 'Bisikletsiz Çocuk Kalmasın' projesini hayata geçirilerek, Menteşeoğlu Mahalle Muhtarı Ramazan Küçük hayırseverlerden topladığı ve tamirini yaptırdığı 20 bisikleti maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına dağıttı.