Eğlenme Haberleri

Eğlenme Haberleri

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Elma’da Keyifli 14 Şubat Eğlencesi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Elma Music&Dance’ta düzenlenen program ile girmek isteyen çiftler, dj eşliğinde doya sıya eğlendiler.

Köyceğiz’deki okullarda eğlenerek öğrenme haftası başlıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi, okullarda karne öncesi “Etkinlik Haftası” dönemi başlıyor.

ÇALIŞ SAHİL DOLDU TAŞTI

Turizm sezonu devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler eğlenmek için Çalış Sahil’e akın etti.

Şehit Fethi Bey Parkı normalleşme dönemine hazır

Sahil bandında hem çocuklara, hem de yetişkinlere eğlenme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunan Şehit Fethi Bey Parkı’ndaki oyuncaklar, çocuklar için elden geçirildi ve park yeni normalleşme dönemine hazır hale getirildi.

Bodrum’da kısıtlamaya rağmen denize girdiler, balık tuttular

Bodrum’da 2 gündür etkili olan fırtına, sağanak yağış ve dolunun ardından açan güneşi fırsat bilen bir genç, kısıtlamaya rağmen denize girdi, bazı vatandaşlar ise balık tuttu. Bir grup gencin de sokağa çıkma kısıtlamasına aldırmadan eğlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN SAATCI, "KİMSENİN HAKKI YOK!"

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Zabıta Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette gürültü kirliliğine dikkat çekti. Zabıta Müdürlüğü'nün bu konuda fedakarlıkla çalıştığını belirten Saatcı, "Allah vergisi bu güzel şehirde yaşayan herkesi başkasının özeline girmeden, başkasının sınırına tecavüz etmeden, müziğin sesini kendisinin duyacağı kadar açarak ya da düğün derneklerde insanın yanındaki masayla konuşabileceği bir şekilde ses dozajını ayarlayarak eğlenmelerini istirham ediyorum" diye konuştu. Başkan Saatcı ayrıca böyle bir özgürlüğün dünyanın hiçbir yerinde olmadığını kaydetti.