Ekonomik Kriz Haberleri

Ekonomik Kriz Haberleri

Marmaris Turizmde Atağa Geçti

Göreve geldiği ilk günden beri turizmi 12 aya yaymak için büyük gayret gösterdiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün bunun sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oktay, “Tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Marmaris’te sezon artık erken açılıp geç kapanıyor, ayrıca kültür ve spor turizmi de ilerleme kaydediyor” dedi.

Marmaris’te Vatandaşlar Halk Ekmeğe Yoğun İlgi Gösteriyor

Marmaris Belediyesi Halk Ekmek Büfelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, geçtiğimiz haftalarda ortalama 3 bin olan günlük satış miktarı 4 bine çıktı.

Demokrasinin Vazgeçilmezi Yerel Medya Tarihin En Büyük Ekonomik Krizini Yaşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak basın sektöründe yaşanan ağır ekonomik sorunlarına dikkat çekti. 

Salı Pazarı Vatandaşın Cebini Yakıyor

Fethiye'de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda vatandaşlar pahalı fiyatlardan dolayı dert yanıyor. Maddi durumlarından dolayı alışveriş sepetini dolduramadığını belirten vatandaşlar FRT TV mikrofonlarına konuştu.

‘İktidar Kabul Etmese de Büyük Bir Ekonomik Krizin Eşiğindeyiz!’

Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Demir, son dönemde hızla artan kredi kartı borçları ve bankalarla icralık olan vatandaş sayısında yaşanan artışa ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP’li Demir,vatandaşın sofrasına bereket gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ekonomik krizin yükünü en fazla sofrasını kurmakta zorlanan, yoktan var etmeye çalışan kadınların çektiğine işaret ederek, “İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek.

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

GİRGİN SEYDİKEMER’DE: İNSANLAR YATAĞINI ARAYAN BİR SU GİBİ SANDIĞI BEKLİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu. “Ekonomik kriz halkımızı öyle bir cendere altına almış durumda ki, insanlar yatağını arayan bir su gibi sandığı bekliyor. Daha önce iktidara destek veren vatandaşlarımızdaki değişim bile gözle görülecek kadar açık” diyen Girgin şu açıklamalarda bulundu:

Doktorlar Bir Günlük Grevde

Sağlık çalışanları çalışma koşullarında artan zorlukları ve ekonomik krizin etkisi ile kötüleşen ekonomik şartlarını duyurmak adına Fethiye Devlet Hastanesi Önü’nde ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Önü’nde basın açıklaması yaparak bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

Girgin’den Çağrı: ‘Asgari Ücret Vergi Dışı Bırakılsın’

CHP Muğla Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin bu hafta komisyonda görüşmeleri yapılan vergi kanununa dair yaptığı konuşmada torba yasanın geç kalınmış bazı düzenlemeleri içerse de işçinin, çiftçinin, esnafın sorunlarına deva olacak düzenlemeler içermediğini söyledi. Girgin iktidara şunları söyledi: “ Sosyal devletin, özellikle pandemi ve ekonomik kriz koşullarında vatandaşa el açmak yerine el uzatması gerektiğini defalarca söyledik, bas bas bağırdık esnaflarla ilgili, esnaflarımız helak olana kadar niçin beklediniz?

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu: “Bıçak Esnafın Kemiğini Deldi Geçti, Dayanacak Hal Kalmadı”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, korona virüs salgın süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu, AK Parti’yi hedef alarak, “AKP’nin yarattığı ekonomik kriz ile birleşerek çok daha yıkıcı bir hal aldı. Bu yıkımdan en çok etkilenen kesimlerden biri esnaflar oldu.” diye konuştu.

Selvi "7/24 çalışacağım"

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugünde Çalış esnafını ziyaret eden Selvi'ye esnafın ilgisi yoğundu. Ekonomik krizi, işlerin kötü gidişatını sık sık dile getiren Fethiye esnafına Vatan Partisi’nin "Milli, Üreten ve Halkçı Belediye" programını anlattı.