Emekçi Kadınlar Haberleri

Emekçi Kadınlar Haberleri

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

8 Mart Kadınlar Günü’nde tiyatro oyunu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Mızrak Duruşlu Kadınlar’ adlı tiyatro sergilendi.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Gümüş Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Gürün’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kadın emeğinin ve cesaretinin dünyayı daha yaşanır bir yer yaptığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün her şeyi borçlu oldukları emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Menteşe Belediyesi’nden kadınlar gününde iki etkinlik

Menteşe Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlediği özel etkinlikler ile kutluyor.

HER BAŞARILI KADININ BİR EMEK ÖYKÜSÜ VAR

Marmaris İhtiyaç Sahiplerine Yardım ve Eğitim Derneği (MİYED) ve Marmaris Belediyesi iş birliğiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte; işinde yükselmiş 14 başarılı kadın, nereden nereye geldiklerinin öyküsünü anlattı. 

SÖYLEŞİ VE TİYATROYA BÜYÜK İLGİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Nazan Kesal’ın “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde halkla buluştu. Ercan Kesal söyleşide Fethiye halkıyla buluştu.

ENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Ayşe Devrim Öztürk, STK ve Siyasi Parti Başkanları Beşkaza Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koydular. Çelenk töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığı önündeki resim sergisine geçildi.

İYİ PARTİ MUĞLA’DAN DEPREMZEDE KADINLARA ULUSAL DESTEK ÇAĞRISI

İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanlığı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yaptığı açıklamayla, deprem bölgesinde zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan kadın ve çocukların ihtiyaçlarını gidermek için “Siyaset üstü Ulusal Birlik Destek çağrısı yaptı. İYİ Parti Muğla İl Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu imzalı yapılan,” Depremden Etkilenen Tüm Kadınlar ve Çocuklar İçin Ulusal Destek Çağrısı” başlıklı yazılı açıklamada: “Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İYİ PARTİ olarak yaptığımız faaliyetlerle farkındalık yaratmaya çalışırken bu yıl maalesef 6 Şubat 2023 tarihinde deprem felaketiyle büyük acılar yaşadık ve yaşıyoruz.

BELEDİYENİN KADIN PERSONELİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın belediye çalışanlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Başkan Alim Karaca makamını meclis üyesi Ayşe Devrim Öztürk’e bıraktı. Kahvaltı Bahriye Üçok Parkı’nda gerçekleşti.

KÖYCEĞİZ’DE KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı etkinlikler düzenlenecek.

BAŞKAN OKTAY'DAN '8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ' MESAJI

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

‘MUTLU KADIN MUTLU KENT’

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak kadınlar gününü kutladı. 

Üretici kadınlar dertli

Fethiye’de Cuma günü kurulan üretici pazarında kadın üreticilerin çok olması dikkat çekiyor. Uzun yıllardır pazarcılık yapan emekçi kadınlar sorunlarını dile getirip yardım istedi.

Evimin sultanları kadın voleybol turnuvasında Köyceğiz ikinci oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 'Evimin Sultanları Kadın Voleybol Turnuvası' düzenlendi.

Ftso Yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ziyaretleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile Ramazan Dim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Fethiye’nin kadın yöneticilerini ziyaret etti. Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiçek ve kitap hediye ettiği kadın yöneticilerin günlerini kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Marmaris’te Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ay sonuna kadar devam edecek olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri sergiler ve tiyatro gösterimi ile başladı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay' da 8 Mart'ta kadın personeli ziyaret ederek günlerini kutladı.

Emekçi Kadınlar İçin Bisiklet Turu

Muğla Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından düzenlenen etkinlikte Dünya Kadınlar Günü kutlandı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Emekçi Kadınlar Bisiklet turu düzenlendi.

“Kadın Varsa Yarın Var, Kadınlarımızı Girişimci Olmaya Özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Başkan Oktay’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gümüş, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yayınladığı mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

‘Deva Partisi İktidarında İstanbul Sözleşmesini Uygulayacağız’

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle  mesaj yayınladı. Açıklamasında kadın cinayetlerine vurgu yapan DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç,  “Bugün kadına dair sadece güzel konulara değinmek isterdim. Fakat kadını hangi konuda ele alırsam alayım kadını ötekileştirmiş bir zihniyetle karşılaştığımız çok açık. Her kadın ‘‘kadını’’ istihdam alanında, eğitim alanında, sosyal hayatta, siyasette, etkinliğinin daha fazla olmasını ister ve yine her kadın haklarının hiç kimsenin sorgulaması altında ezilmesini, zedelenmesini istemez.

Bodrum’da Mor Cepken Şöleni

Muğla'da Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri, Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Mor Cepken Şöleni ile başladı.

Marmaris 8 Mart’ta etkinlik yağmuru

Marmaris, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü 10 gün sürecek çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

'Bodrum'dan şiddetsiz kenti Türkiye'ye yaymaya çalışacağız'

Bodrum'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için bir dizi etkinlik düzenlendi.

İlçe Başkanı Öztürk emekçi kadınlara karanfil taktim etti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla esnaf kadınlara ziyarette bulundu. Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan İlçe Başkanı Öztürk, kadınlara karanfil takdim etti.