Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Özen Çamaşır Yıkama Fabrikasında emekçi kadınlar ile bir araya gelen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, personel ile sohbet ederek destek istedi. Emekçi kadınların istek ve önerileri tek tek dinleyen Başkan Adayı Kökten "Sizlerin düşünceleri istek ve öneriler bizler için çok önemli" diye konuştu. 

DOLMUŞÇULAR BEKLEME KULÜBESİ İSTEDİ
Daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi önündeki dolmuş durağını ziyaret eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Minibüs şoförlerinin bekleme kulübesi talebine Başkan Adayı Kökten, “Ben her zaman sizin yanındayım. 1 Nisan’dan itibaren sizin isteğinizi yerine getirmek için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN