Fener Alayı Haberleri

Fener Alayı Haberleri

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

Seydikemer’de 7’den 70’e Herkes Cumhuriyeti Böyle Kutladı!

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Başkan Oktay, “En büyük bayramımız kutlu olsun”

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Oktay, “Tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağımız fener alayı ve Mehmet Erdem konserine bekliyoruz” dedi.

Marmarisliler konserde coştu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Binlerce vatandaşın ellerinde bayraklar ve meşalelerle katıldığı fener alayının ardından Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Tuğba Yurt sahne aldı.

Zafer Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanacak

Menteşe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında fener alayı ve Aslı Göngör konseri düzenlenecek. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlanacak

Marmaris Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılını coşkuyla kutlayacak. 30 Ağustos Salı akşamı günü bir fener alayı düzenlenecek ardından da pop müzik sanatçısı Aydilge bir konser verecek.

Menteşe’de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlandı. Binlerce Menteşeli 3 kilometre boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile birlikte yürüdü. Fener Alayına katılanlar Menteşe Belediyesi tarafından çalınan marşlar eşliğinde yürürken, vatandaşlar da evlerindeki balkon ve pencerelerden destek verdi. Başkan Gümüş, renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayına eşi ve kızıyla birlikte katıldı.

Bodrum'da bayram coşkusu

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla fener alayı yapıldı. Fener alayı sonrası ünlü Dj Ozan Doğulu ve şarkıcı Fuat İnan konser verdi.

Marmaris'te binlerce kişi fener alayında buluştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayına binlerce kişi katıldı. 4 kilometrelik fener alayına katılan vatandaşlar, marşlar ve sloganlar eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürürken, Halk Müziği sanatçısı Onur Akın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Marmaris Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak

Cumhuriyet'in kalesi Marmaris'te Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim akşamı Atatürk Meydanı'na doğru yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından ünlü sanatçı Onur Akın bir konser verecek.

Ugan, "29 Ekim'de biz hazırız"

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

Sadim, Marine Tech'de Yerini Aldı

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla, fener alayı düzenlendi. Aksaz Askeri Bandosu'nun mini konserinin ardından gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Berkay şarkıları ile Marmarislileri eğlendirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlanacak

Marmaris Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak. 30 Ağustos Pazartesi günü akşamı günü bir fener alayı düzenlenecek ardından da ünlü pop müzik sanatçısı Berkay bir konser verecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Menteşe'de hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan fener alayı bu yıl Menteşe Belediyesi tarafından organize edilecek kutlamalar ile yapılacak.

FETHİYE’DEKİ FENER ALAYINA YOĞUN KATILIM OLDU

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü nedeni ile Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen Fener Alayına yoğun ilgi oldu. Türk Bayraklarıyla kırmızı beyazlı geceye dönen yürüyüşe binlerce kişi katıldı.

Başkan Karaca, Fethiye halkını 19 Mayıs etkinliklerine davet etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek gençlik konserleri ve fener alayına Fethiye halkını davet etti. 18 Mayıs Cumartesi Edip Akbayram, 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve beraberinde rock konserine tüm Fethiye halkını davet eden Karaca, gençlere seçim döneminde bir söz verdiklerini ve bu yıl içerisinde rock festivali düzenleyeceklerini açıkladı.