Gençlerle Haberleri

Gençlerle Haberleri

Antik Kent'de gençlerle yazar buluşması gerçekleşti

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Yatağan Turgut Mahallesi'nde yer alan Lagina Antik Kenti'nde gönüllü gençlerle bir araya gelerek yazar buluşması düzenledi. Etkinliğe katılan gençler, yazar Funda Özsoy Erdoğan ile bir araya gelerek yazarlık ve yazarlık süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Menteşe’de gençlere sabah namazı programı düzenlendi

Menteşe İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü ve Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda gençlerle sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli; “Gençlerle Büyük Önem Veriyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Seydikemer’in Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerinde yer alan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etap çalışmaları başladı. Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları kapsamında beton dökülüp, boyamalar yapıldı. Ulaşım ve çevre düzenlemesi ise devam ediyor.

Başkan Akdenizli Gençlerle Biraraya Geldi

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kayadibi Mahallesi’nde Gençlik Buluşması gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Adayı Tan Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesinde ilk kez sandık başına gidecek gençlerle bir araya geldi.

KÖYCEĞİZ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi çerçevesinde müftülük gençlere yönelik çeşitli faaliyetler düzenliyor.

MİLLETVEKİLİ DEMİR FETHİYELİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Fethiye ilçesinde “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” etkinliğinde davetleri üzerine gençlerle bir araya geldi.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

Vali Orhan TAVLI şampiyon gençlerle bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

YAŞAYAN TARİH KENTİ STRATONİKEİA’DA İFTAR

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan’da, Antik dönemlerden günümüze kadar her dönemden kalıntıların bir arada bulunduğu ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Stratonikeia Antik Kenti’nde Kazı Ekibi, İşçiler ve Gençlerle iftarda bir araya geldi.

İşadamları deneyimlerini Üniversiteli gençlerle paylaşıyor

İşadamı Mustafa Ercan, tecrübelerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel sektöre ilk adım oturumunda konuşan Ercan, iş hayatına girişi ve tecrübelerini aktardı.

Menteşe Yeni Yılı Kötekli’de karşıladı

Menteşe Belediyesi Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği yılbaşı partisi ile üniversiteli gençleri ve Menteşelileri buluşturdu. DJ Hürkan Demirkaya’nın canlı performansı ile gece boyunca gönüllerince eğlenen gençler yılbaşı partisine yoğun ilgi gösterdi. Yılbaşı partisine katılan gençlere Menteşe Belediyesi tarafından kestane ve pamuk şeker ikram edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün gecenin ilerleyen saatlerinde katıldığı yılbaşı partisinde gençlerle biraya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Tekne Faciasındaki 14 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Köyceğiz’de tur teknesinde asker eğlencesi yapan gençlerle çıkan kavgada denize düşüp hayatını kaybeden Erdem Acar'ın (21) ölümü ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 14 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CHP’Lİ DEMİR, GENÇLERLE CAMİ BOYADI

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, gençlik kolları üyeleriyle birlikte İncirköy Hacı Nuri Dirlik Cami’nin ardından Arpacık Nif Mahallesi Cami’yi de onarıp boyadılar. Fethiyeli hayırseverlerin destekleriyle camilerin onarım ve boya işlerini gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir “Arpacık Köyü (Nif) Mahalle Camisinin de tamir ve tadilatını yaparak, boyamasını tamamlamış bulunduk. Türkiye’de örnek olmasını istiyoruz” diye konuştu. Fethiye Arpacık (Nif) mahallesi sakinleri de CHP’li Demir ve gençlere teşekkür etti.

Halk Adamı Halkın Arasında

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımının Nazilli Belediyespor ile oynadığı maçı halkın arasında gençlerle birlikte izleyen CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, “Halkın adamı halkın arasında” sloganlarıyla karşılandı

Fethiye’li Başsavcı Fehmi Tosun Gençlerle Biraraya Geldi…

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri”nin ilki Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin ilk konuğu olan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Fethiyeli gençlerle bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.