Gezer Haberleri

Gezer Haberleri

EKODOSD Bodrum’un arka bahçesini keşfetti

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Kuşadası üyeleri her yıl gerçekleştirdikleri Bodrum gezisinde Bodrum’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek Bodrum’un arka bahçesi düşüncelerini aktardılar.

Milas’ta Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 86 yaşındaki yaşlı kadın yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

"Okur Gezer Yazar" Projesi Kitap Okuma Yarışması Tamamlandı

Muğla Okur Gezer Yazar Projesi Kitap Okuma Yarışması İl finali sonuçları açıklandı.

Minik yazarlar, Milli Eğitim Müdürü Çay ile buluştu

 Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen Okur Gezer Yazar Projesi ile öğrenciler daha çok okuyor, gezerken öğreniyor ve özgün metinler oluşturarak kitap yazıyor. İl Müdürü Emre Çay, minik yazarlarla tanışıp sohbet ederek kaleme aldıkları her iki kitapta nelerden esinlendiklerini ve kitapların içeriği hakkında bilgi aldı.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe gezerek devam ediyor

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe mahalle mahalle gezerek devam ediyor.

Kürek çekerken kitaplarını okudular

Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okur, Gezer, Yazar" projesi kapsamında kanoları ile kürek çekerken kitaplarını okudular.

Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor

KÖYCEĞİZ’DE YAZAR KARA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Yönetmen ve Yazar Erdal Kara, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okur-Gezer-Yazar Projesi çerçevesinde Zeytinalanı İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu.

YAZAR ÖZGÜR BALPINAR, SEYDİKEMERLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Okur Gezer Yazar Projesi kapsamında Seydikemer ’de Yazar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi.  

Girgin, “pazarcı artık “satıcı değil bekçiyiz” diyor”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Köyceğiz İlçe Örgütü ile birlikte pazaryerini gezerek esnafın, üreticilerin ve halkın şikâyetlerini dinledi. Girgin şunları söyledi:

"Mein Schiff 5" 2 Bin 509 Yolcusuyla Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Mein Schiff 5 isimli kruvaziyerdeki 2 bin 509 yolcudan kimi tarihi ve turistik noktaları gezerken, kimi turistler de birbirinden güzel koyları ziyaret etti.

Başkan Oktay, bayramın ikinci gününde de sahalarda

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram ziyaretlerine devam ediyor. Oktay, bayramın ikinci gününde merkeze uzak mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Urfalı öğrenciler Köyceğiz’i gezdi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Okur Gezer projesi çerçevesinde Şanlıurfa'dan gelen öğrenciler Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde misafir edildi.

Antik kentte hem okudular, hem söylediler

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Muğla genelinde okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve okul kütüphanelerinin etkin kullanımının sağlanması amacıyla yürütülen 'OkurGezer' projesi çerçevesinde, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yatağan'da okur-yazar buluşması programı gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de yazar Semih Gümüş öğrencilerle buluştu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Okurgezer projesi çerçevesinde liseli öğrenciler yazar Semih Gümüş ile buluştu.

Öğrenciler kordonda kitap okudu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okullar 'OkurGezer' projesi çerçevesinde farklı etkinliklerle kitap okuma alışkanlığı kazanma konusuna dikkat çekme çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrencilerin kütüphanelerden etkin bir şekilde faydalanmalarına ve okuma alışkanlığı kazanmalarına olanak sağlamak amacıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve 13 ilçede yürütülecek olan Okurgezer Projesi Muğla'nın Yatağan ilçesinde uygulanmaya başlandı.

Muğla’da ‘Okurgezer projesi’

Öğrencilerin kütüphanelerden etkin bir şekilde faydalanmalarına ve okuma alışkanlığı kazanmalarına imkn sağlanması amacıyla, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 'Okurgezer Projesi' devam ediyor.

Öğrenciler yazarlar ile buluştu

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü yazarlar ile öğrencileri buluşturuyor. 'Okurgezer Projesi' kapsamında öykü yazarı Mevsim Yenice ve roman yazarı Fatih Baha Aydın ortaöğretim öğrencileri ile buluştu.

Köyceğizli öğrenciler “okur-gezer” projesi ile okuma alışkanlığı kazanıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Zeytinalanı Şeyh İlkokulu ve Ortaokulu, Fehmi Başoğlu İlkokulu öğrencileri 75. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Köyceğiz’de ’Okur Gezer Projesi’ etkinlikleri başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Okur Gezer' projesi etkinlikleri Köyceğiz Anadolu Lisesi'nde başladı.

Başkan Adayı Çalhan Esnaf İle Buluştu

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavcılar Odası Başkan Adayı İbrahim Çalhan Salı Pazarı’nda Pazar esnafını gezerek esnaf ile sohbet etti.

Başkan Otgöz, Seydikemer'i karış karış geziyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçede bulunan her mahalleyi karış karış gezerek vatandaşların talep ve sorunlarını birebir dinliyor.

Başkan Otgöz Yayla Kınık’ta

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tüm mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını ve yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Başkan Otgöz Yayla Eldirek’teki toplantıdan sonra Yayla Kınık’a gelerek vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan Otgöz, Yayla Eldirek’te sorunları dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tüm mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını ve yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Kredi kartıyla mekan mekan gezmişler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aşçılık yapan Osman Erkurt adlı vatandaş, kredi kartını ATM'de unuttu. Kartı bulan şahıslar, mekan mekan gezerek harcama yaptı.

Davutoğlu Marmaris’te incelemeler yaptı

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Muğla’nın Marmaris İlçesinde ormanlık alanda çıkan ve birçok bölgeye yayılan bölgesinde incelemeler yaptı. Davutoğlu ilk olarak Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy'u ziyaret ederek, bölgenin durumu hakkında bilgi aldı. Ardından Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte yanan bölgeleri tek tek gezerek incelemelerde bulundu. Yangın sürecinden çıkarılması gereken ciddi dersler olduğunu belirten Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, “Bu yangın sürecinde koordinasyonda, erken müdahalede, ekipmanda, insan unsurunda çok ciddi eksiklikler olduğu herkes tarafından gözlemlendi. Türkiye’yi yönetenlerin kriz bağlamında buradan çıkaracakları çok ciddi dersler var” dedi.

AK Partili Öztürk, turizm de iyi bir sezon bekliyoruz

Turizm sezonu açılırken AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’te değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde sektörün temsilcilerini ziyaret ederek sıkıntıları dinleyen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, başta Ölüdeniz Bölgesi olmak üzere Fethiye’nin diğer sahillerini gezerek özel bir açıklamada bulundu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Turizmde iyi bir sezon bekliyoruz. Ancak yöremizdeki alt yapı çalışmaları planlama eksikliğinden dolayı yavaş gidiyor. Daha hızlı bir çalışma yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Ukraynalı acenteler paraşüt keyfi yaptı

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını tedbirleri devam ederken, turizmde sezonun ilk turistleri Ukrayna’dan geldi. Ukrayna Cumhurbaşkanının geçtiğimiz günlerde başkan Recep Tayip Erdoğan’la görüşmesinin ardından Fethiye Ölüdeniz’e gelen Ukrayna Seyahat acentesi yetkilileri bölgeyi gezerken, Babadağ’dan da yamaç paraşütü ile uçup harika günler geçirdi. Seyahat acentesi yetkilileri yamaç paraşütü ile uçup, Ölüdeniz Belceğiz plajına iniş yaptıktan sonra, “Fethiye cennet gibi güzel bir yer. Ukrayna halkının buraya gelip bu güzelliği görmesi için elimizden geleni yapacağız” dediler.