Gümbet Haberleri

Gümbet Haberleri

Gümbet ve Gümüşlük tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan Gümbet ve Gümüşlük arıtma tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı. 226 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Gümbet 3, Gümüşlük atıksu arıtma tesisinin kapasitesi ise yaklaşık 4 kat arttı.

Kapsamlı temizlik çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi, mahalle mahalle uyguladığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

DÜNYACA ÜNLÜ FRANSIZ RAPÇİ BODRUM'DA SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Dünyaca ünlü Fransız rapçi Maitre Gims önceki akşam Bodrum Gümbet'teki B1 Clup'ta sevenleriyle buluştu.

Başkan Aras, yangınzedeleri ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gümbet Mahallesi’nde bir fırında başlayarak diğer işletme ve ikametgahlara da sıçrayan yangın sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Hava yeniden ısındı, plajlar doldu

Hava sıcaklığının yeniden yükseldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti.

Bodrum’da bahar temizliği

Bodrum Belediyesi'nin 'Bodrum Bahar Temizliği' projesi çerçevesinde başlatılan temizlik hareketi Gümbet, Bitez ve Müsgebi (Ortakent) sahilinde devam etti.

Bodrum’da kaçak iskeleler yıkılıyor

Muğla Valiliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi koordinesinde, Gümbet tekne bağlama iskelesinin yanında inşa edilen kaçak ve ruhsatsız 46 adet derme çatma iskelenin yıkımlarına başlandı.

Milyon dolarlık yatıyla gelen ünlü milyarder Yaroslavsky Bodrum’da keyif yapıyor

'Kaiser' adlı milyon dolarlık yatıyla Bodrum'a gelen Ukraynalı işadamı Aleksander Yaroslavsky, Gümbet açıklarında jet-ski şov yaptı.

Başkan Aras günlük gezi yapan denizcilerle bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gümbet'te faaliyet gösteren günübirlik gezi tekneleri temsilcileri ile bir araya geldi. Gümbet Tekne Bağlama İskelesi'nde gerçekleştirilen toplantıya; İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, meclis ve yönetim kurulu üyeleri, Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mahsur, Gümbet Koyu Günlük Gezi Tekneleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bülent Can ile kooperatif üyeleri katıldı.

Bodrum’u göz göre göre öldürüyorlar

Önce Mumcular şimdi de Gümbet. Bodrum’da atık su arıtma tesisi rezaleti bitmiyor. Bodrum’un Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii’nde 2 milyon 810 bin 500 liraya yapılan arıtma tesisinde toplanan atık suların, arıtılmadan denizin için basıldığı iddia edildi. 

Bodrum’da fırtına kabusu: Balıkçı tekneleri battı, yelkenli gulet karaya oturdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 70 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle küçük balıkçı kayıkları battı, bir ahşap gulet ise bir sitenin önünde karaya oturdu. Bodrum Belediyesi ve Liman Başkanlığı, balıkçıların ve yat sahiplerinin liman dışına çıkmamaları için sık sık uyarılarda bulundu. Meteoroloji yetkilileri şiddetli fırtınanın 2 gün süreceğini açıkladı.

Karahan, Gümbet muhtarını ziyaret etti

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Gümbet Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu'nu ziyaret etti.