Gümrük Kaçağı Haberleri

Gümrük Kaçağı Haberleri

1 haftada farklı adres ve araçlarda operasyon yapıldı

Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris’te görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği ekipleri 1 haftada farklı adres ve araçlarda yaptıkları operasyonlarda piyasa değeri 1 buçuk milyon Lira’nın üzerinde olduğu değerlendirilen gümrük kaçağı malzeme ve sahte içki yapımında kullanılacağı düşünülen etil alkol ele geçirdi.

Muğla Emniyeti kaçakçılarla mücadele ediyor

Muğla İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri yaptıkları çalışmalar ile kaçakçılara ve suçlulara göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Ortaca’da, Milas’ta, Menteşe’de ve Marmaris’te  kaçakçılık yapan şahıslar kaçak mallarla birlikte ele geçirildi.

Şüpheli araçta yapılan kontrollerde gümrük kaçağı ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde, Fethiye KOM Grup Amirliği ekiplerince şüpheli araçta yapılan aramada gümrük kaçağı olan malzemeler ele geçirildi.

Gümrük kaçağı tütünleri sahte bandrol ile piyasaya süren şahıs yakalandı

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri uzun süredir teknik ve fiziki takipte bulundukları M.K isimli şahsı, gümrük kaçağı tütün ve tütün mamullerini sahte bandrol ile piyasaya sürerken yakalandı. Şahsın kendi evinde ve eski eşinin evinde yapılan aramada çok miktarda kaçak tütün ve tütün mamulü ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın hayvan sever olarak bir hayvan barınağında çalıştığı öğrenildi.

Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Muğla’da emniyet tarafından düzenlenen operasyonda, Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt, Marmaris’te 1869 gümrük kaçağı kol saati, olmak üzere 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.

Piyasa değeri 10 milyon TL’lik gümrük kaçağı ürün ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polis ekiplerince iki şüphelinin iş yeri ve depolarına düzenlenen baskında , piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lirayı bulan çeşitli marka gümrük kaçağı 4053 kol saati, 828 parfüm, 543 güneş gözlüğü ve 23 tane duvar saati ele geçirildi.

TÜRK POLİSİ’NDEN KAÇAKÇILARA OPERASYON

Fethiye KOM Grup Amirliğince alınan bir bilginin değerlendirilmesi neticesinde H. İ. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada toplam 105 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi. Emniyetten yapılan açıklamaya göre operasyon sonrası şahsa 5607 SKM den işlem yapıldığı bildirildi.