1 haftada farklı adres ve araçlarda operasyon yapıldı

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği ekipleri 1 haftada farklı adres ve araçlarda yaptıkları operasyonlarda piyasa değeri 1 buçuk milyon Lira'nın üzerinde olduğu değerlendirilen gümrük kaçağı malzeme ve sahte içki yapımında kullanılacağı düşünülen etil alkol ele geçirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

12-19 Temmuz tarihleri arasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği ekipleri ilçe girişi ve farklı adreslerde yaptıkları denetimlerde 2 bin 400 litre etil alkol yakaladı. Kom ekipleri ilçedeki işyerleri denetimlerinde depolarda ve dolaplarda saklanmış halde gümrük kaçağı elektronik sigara, tütün ve emtia ürünü ele geçirdiler.
Yapılan operasyonlara gözaltına alınan 4 şüpheli kaçakçılıkla mücadele kanunu dahilinde adli ve para cezası alarak denetimli olarak serbest bırakıldığı bilgisi edinildi.
Marmaris KOM ekipleri denetimlerin ve şok uygulamaların ilçe genelinde hız kesmeden devam edeceğini ve kaçakçılıkla mücadelenin süreceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN