Gününü Kutladı Haberleri

Gününü Kutladı Haberleri

Marmarisli avukatlar günlerini kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla ilçede görev yapan avukatlar günlerini kutladı

Akdenizli, Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Menteşe Ziraat Odası Başkanı Baştuğ ‘Kadın Çiftçiler’ gününü kutladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim kurulu üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ülke kalkınmasında üretimin her alanında kadın çiftçilerin büyük emeğinin bulunduğunu açıkladı.

Başkan Akdenizli'ye doğum günü sürprizi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Personeli, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli için sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Özcan Deniz, Orhan Gencebay’ın doğum gününü sahneden kutladı

Bodrum Yalıkavak Günay sahnesine çıkan Özcan Deniz, sahnede Orhan Gencebay’ın doğum gününü kutladı.

Karaca’dan Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu kaydeden Başkan Akdenizli, şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutladı.

Başkan Oktay'dan Babalar Günü mesajı

18 Haziran Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı.

Vekil adayı Saatcı’dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı, oy kullanma işleminin ardından anneler gününü kutladı.

Başkan Akdenizli, Elleri Öpülesi Annelerin Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğuna vurgu yaparak; “Fedakarlıklarıyla ömrümüze değer katan, varlıklarıyla bizi biz yapan en büyük zenginliğimiz annelerimizdir” dedi.

‘MUTLU KADIN MUTLU KENT’

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak kadınlar gününü kutladı. 

BAŞKAN OTGÖZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın mensuplarının gününü kutladı. Başkan Otgöz; “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı’nda ulusal ve yerel basın mensuplarımızla ilçemizin gelişmesi için çalışacağız” dedi. 

BAŞKAN OKTAY, “MUHTARLARIMIZ YOL GÖSTERİCİMİZDİR”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, muhtarların gününü kutladı.

BAŞKAN KARACA MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtar gününü kutladı. Başkan karaca Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenin ardından Beşkaza Meydanında muhtarlar gününü kutladı.

Başkan Karaca’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Türk basınından sansürün 24 Temmuz 1908 tarihinde kaldırılışının yıldönümünde, halkın doğru haber alma hak ve hürriyetini sağlamak için emek veren tüm medya mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Babalar Gününü Kutladılar

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

Başkan Ceylan Anneler Günü’nü unutmadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanı Kamil Ceylan Pazar günü kutlanan Anneler günü nedeniyle mesainin ilk günü Belediye personelinin ve belediyede bulunan kadın misafirlerin anneler gününü kutladı.

Belediye Başkanı Aras, Sıcak Haber’in yaş gününü kutladı

Bodrum'da bir yıl önce kurulan internet portalı Bodrum Sıcak Haber, birinci yılını yayına başlayan haftalık gazete ile kutladı. Etkinliğe katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yerel basını önemsediklerini ve gazetecilerin eleştiri ve kamuoyunu aydınlatılması bakımından çok önemli görevler ifa ettiğini açıkladı.

Zeybekoğlu Kadınların Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Devrimleri’nin taşıyıcısı kadınların, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü kutlu olsun” dedi.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Kaymakam Fırat, “Muhtarlar gününü kutluyorum”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

Başkan Çıralı, Muhtarlar Gününü kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kamu hizmetlerinin vatandaşa ulaşmasında önemli görevler üstlenen muhtarların sivil toplum kuruluşlarına da destek olduklarını belirten Osman Çıralı, “Değerli hizmet ve katkılarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Muhtarlar Günü coşkuyla kutlanacak

Köy ve mahallelerde tüzel kişiliği temsil eden muhtarlar için 19 Ekim tarihi Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. Muhtarlar Günü kapsamında 19 Ekim 2021 Salı günü saat 10.30’da Fethiye Kaymakamlığı Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Törenin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunacak. Mahallelerdeki bütün sorunlara gece gündüz demeden koşan muhtarların gününü kutlayan Başkan Niyazi Canözü, “19 Ekim muhtarlar günümüzün öncelikle ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Otgöz, Muhtarlar Gününü kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm muhtarların gününü kutladı.

Başkan Otgöz Gaziler Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vatanın her karış toprağının kazanılmasında şehit ve gazilerin büyük mücadelesi olduğunu belirten Başkan Otgöz, “Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınları milletimizin en kıymetli emanetleridir. Bizler bu emanete sonuna kadar sahip çıkma görevini her zaman yerine getirmeyi bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gökcan, tüm annelerin gününü kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır,  şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor,  saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Rektör Çiçek, kadın çalışanların gününü kutladı

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversite bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Marmaris Kaymakamı Aksoy, kadınların gününü kutladı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, 8 Mart Emekçi Kadınların günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.