Gurur Haberleri

Gurur Haberleri

Deniz Kuvvetleri bünyesinde tek kadın İHA pilotu hem mavi vatanı hem de gök vatanı koruyor

 Deniz Kuvvetleri bünyesinde tek İHA pilotu olarak görev alan ve birçok tatbikata katılan Deniz Teğmen Nurşah Uyar, hem mavi vatanı hem de gök vatanı koruyor.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Seydikemer’de Çanakkale Destanı’nın 109’uncu Yıl Dönümü Kutlandı

Kahraman Mehmetçiğin 109 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek şehit kanlarıyla yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Seydikemer'de gururla kutlandı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: "Üretmenin Gururunu Yaşıyoruz"

Beş yıllık süreçte Marmaris’in tarımsal potansiyelini de ortaya çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Çam balı ve yer fıstığı ile başlanan çalışmaları aradan geçen 5 yılda defne, zeytin başta olmak üzere birçok alana yaydık ve Marmaris yer fıstığına coğrafi işaret aldık. Üretmenin, toprağı işlemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris’te atıl alanlar sporun merkezi oldu

Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir sporcuları 353 madalya ve kupa kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla Muğla’nın gururu oldular.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri sürüyor

Aralık ayının ilk haftası kutlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri devam ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

20 Bin Türk bayrağı dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı il genelinde değişik etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Başkan Akdenizli, Seydikemer İçin Hız Kesmeden Çalışmalara Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Seydikemer’in her mahallesine yaptığı hizmetler göz dolduruyor. Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

Denizin Kızları Eskişehir’den Puanla Döndü

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta karşılaşmaları kapsamında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Avrupa Kupası’nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

Muğla bisiklet takımı 30 ülkenin katıldığı yarışta altın madalya kazandı

Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcusu Nurettin Emre Oruç, İstanbul’dan sonra Ankara’da 30 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı bisiklet yarışında da birinci olarak Muğla’ya büyük gurur yaşattı.

Büyükşehir Okçuları Cumhuriyet’in 100.Yılında Muğla’yı Gururlandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Cumhuriyet’in 100.yılı nedeniyle Antalya’da düzenlenen açık hava Türkiye Şampiyonası’ndan 4 altın bir gümüş madalya ile döndü.

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca’nın Gurur Günü! 

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu’ndan ikincilikle mezun oldu. 

101 Yıllık Destan Gururla Kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü düzenlenen törenle coşku ve gururla kutlandı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

“101’inci yılın gururunu yaşıyoruz”

 Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Eşsiz zaferin 101. yılına ulaşmanın gurur, onur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Görme Engelli Yüzücü Yusuf Eşin İki Madalya Kazandı

Engelleri aşarak zaferin doruklarına ulaşan bir isim, Muğla'nın gururu Yusuf Eşin, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda adından söz ettiriyor. Turkuaz Paralimpik Spor Kulübü'nün yetiştirdiği bu görme engelli sporcumuz, başarısıyla sadece kendi adını değil, Muğla'nın adını da altın harflerle yazdırıyor.

Muğla'nın LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

4 Haziran 2023 Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve LGS 2023 Türkiye birincileri arasına girmeyi başaran Muğla'nın gururu öğrenciler, Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından ödüllendirildi. 

Arda Güler formaları Fethiye’de yok satıyor

Dünya futbol devi Real Madrid’e transfer olarak herkesi gururlandıran milli oyuncu Arda Güler’in forması, Fethiye halkı tarafından yoğun talep görüyor.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.