Güvenlik Kameraları Haberleri

Güvenlik Kameraları Haberleri

Fethiye’de 2 Çocuğun Öldüğü Kazanın Güvenlik Kamerası Ortaya Çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamyonette Taşınan İş Makinesi Kanala Düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kamyonet kasasında taşınan iş makinesinin kayarak kanala düştüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Milas'ta Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Milas’ta Motosiklet Otomobille Çarpıştı: 2 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen ve güvenlik kameralarına da yansıyan görüntüde 2 kişi yaralandı.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Anbean Yansıdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonet takla attı. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansırken, araç içinde sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Muğla'nın Milas ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarında anbean kaydedildi.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Polisin üzerine araç sürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde alkol uygulaması esnasında trafik polisinin üzerine araç süren şüpheli şahıs, yapılan çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Motosiklet Takla Attı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sürücüsünün ani fren yaptığı motosiklet takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kedi camı kafasıyla kırıp kaçtı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısırlaştırılmak için barınağa getirilen kedi, hafif ticari aracın arka camını kafasıyla kırarak araçtan kaçtı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yabancı turistin drift tutkusu pahalıya mal oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde boş arazide drift yapan yabancı turiste trafik polisleri tarafından 20 bin 342 TL idari para cezası uygulanarak ehliyetine 2 ay el konuldu. Turistin tehlikeli şovu güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

yangında ölü bulunan şahsın son görüntüleri ortaya çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangınında ölü olarak bulunan 32 yaşında Belçika vatandaşı Khiari Mohammed’in olay öncesinde güvenlik kameralarına yansıdığı görüntü ortaya çıktı.

ÇALDIĞI EŞYALARI BEBEK ARABASINA KOYAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde giyim mağazasına girip, alarmını söktüğü kıyafetleri bebek arabasına koyarak çalan şahıs yakalanırken, hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

SMA HASTASI ÇOCUK İÇİN TOPLANAN PARAYI ÇALDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın, SMA hastası çocuk için para toplanan kutuyu çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

MOTOSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kız öğrencinin kullandığı ve gerçekleşen maddi hasarlı kazanın ardından okuduğu okul önüne bırakılan motosiklet gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınırken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

RAHAT TAVIRLARIYLA GELDİ, ÇEKMECEDEKİ PARALARI ALIP GİTTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ev yemekleri yapan lokantaya giren hırsızın kasada bulunan çekmeceyi açarak paraları çalıp gitmesi, güvenlik kameralarına yansırken, hırsızın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİP, 1 MİLYONLUK HIRSIZLIK GERÇEKLEŞTİRDİLER

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı günlerde üç hırsızlık olayına karışan, girdikleri evlerin altını üstüne getirip iddiaya göre 1 milyon lira değerinde eşya ve ziynetleri çalan şahıslar, son girdikleri evde güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis ekipleri yaptıkları çalışma ile hırsızları kısa süre içerisinde yakaladı.

ÜÇ KÖPEĞİN MAĞAZADAN OYUNCAK KÖPEK ÇALMASI GÖRENLERİ GÜLÜMSETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir alışveriş merkezinde gezen 3 köpeğin oyuncak mağazasına girip pelüş köpek çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

METRELERCE YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN GENÇ KIZ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir apartmanın 4. katından beton zemine düşen genç kız ağır yaralandı. Genç kızın düşme anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

KÖPEĞİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ, O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, sokak köpeğini bıçaklayarak öldürdü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Fethiye’de park halindeki araçtan hırsızlık yapan şahıs tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde park halindeki otomobilin camını kırarak içindeki cüzdan ve telefonu çalan zanlı tutuklandı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza anı Güvenlik Kameralarına yansıdı

Milas Zafer Caddesi'nden, Zekeriya Gümüşkesen Caddesi'ne seyreden elektrikli bisiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kazada elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan bir kişi başını kaldırım taşına çarparak yaralandı.

Klima hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde klima hırsıları güvenlik kameralarına yansıdı.

Tonlarca mermerin altında kalarak can verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, üzerine tonlarca mermer tableti düşen Mehmet Küçükbaş hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Ortaca’da trafik denetimlerine ağırlık verildi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Emniyet Müdürlüğü trafik denetimlerinin etkinliğini attırmak amacı ile güvenlik kameraları ile trafik denetimlerine ağırlık veriyor.

Sokaktaki köpeğe acımadan vurdu, 3 kadın da fişekten çıkan saçmalarla yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahıs kendisine havladığı gerekçesiyle sokaktaki bir köpeğe acımasızca ateş etti. Şehrin göbeğinde omuzunda tüfekle motosikleti ile öfkelendiği köpeğin bulunduğu yere gelen şahsın, acımadan köpeğe ateş etmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Bu sırada bir kafede oturan 3 kadını daha vuran şahıs daha sonra suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı.

Park halinde bir anda yanmaya başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde park halindeyken bir anda yanmaya başlayan araçtaki yangın, güvenlik kameralarına yansıdı. İlk olarak süpermarket çalışanlarının müdahale ettiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İş yerinin önündeki çiçekler çalındı

Fethiye’de Çiftlik Döner işletmesinin önünde bulunan saksı ve çiçekler iki kişi tarafından çalındı. Olay anını güvenlik kameralarından izleyen Çiftlik Döner İşletme Sahibi Tayfun Taburoğlu, “İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor. Birçok hırsızlık duydum ama böylesini görmemiştim" dedi.

Gündüz saatlerinde bisiklet böyle çalındı…

Fethiye’de Akarca Mahallesi’ndeki, Adliye binası karşısında market yakınına kilitlenen bisiklet, güpegündüz çalındı. Bisiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bisikleti çaldığı iddia edilen şahıs, otomobilin arka koltuğuna yerleştirmesine rağmen; kapı açık kaldığı halde yoluna devam etti. Bisikletin sahibi olduğunu belirten Tarık Akkurt, “Olayın ardından polisi aradım ve şikayetçi oldum” dedi.